Головна » 2009 » Листопад » 6 » Конкурс на участь у навчальному курсі “Школа - територія прав людини”
21:01
Конкурс на участь у навчальному курсі “Школа - територія прав людини”
Оголошується конкурс на участь у 1-му семінарі навального курсу «Школа – територія прав людини» для адміністраторів і вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини спільно з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».
До участі у конкурсі запрошуються представники (директор і один вчитель) загальноосвітніх навчальних закладів, які готові розвивати підходи до управління школою, організації навчально-виховного процесу на принципах прав людини і демократії.
Семінар є складовою навчального курсу, в якому матиме змогу взяти участь школа. Заходи навчального курсу відбуватимуться протягом 2 років. Курс включає наступні етапи:
 

І. Навчальна підготовка в рамках семінару для вчителів і директорів шкіл та наступна робота на базі школи щодо розвитку підходів до організації навчально-виховного процесу у власній школі на принципах прав людини та демократії;

ІІ. Напрацювання пропозицій щодо розвитку підходів до управління школою, організації навчально-виховного процесу на принципах прав людини і демократії та вироблення таких управлінських моделей (другий семінар);

ІІІ. Обмін досвідом з колегами з інших країн через взаємні візити.
 

Семінар проходитиме з 18 по 22 листопада 2009 року.

Претенденти на участь у семінарі мають бути готові брати активну участь у всіх етапах навчального курсу. Участь у всіх навчальних заняттях та виконання завдань в дистанційному режимі є обов’язковою умовою. 

Місце проведення семінару: санаторій «Журавушка», с. Пухівка, Броварський район, Київська область. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда).
 

Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору.

Для участі у конкурсі необхідно:

1) Зареєструватись індивідуально директору і вчителю на участь у навчальних заходах програми та дочекатись підтвердження реєстрації ваших кандидатур на вказану вами адресу електронної пошти. Зареєструвати свою кандидатуру на участь у навчальних заходах програми можна у два способи:

заповнити реєстраційну анкету он-лайн за адресою: http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1227111845;
завантажити формуляр реєстраційної форми у форматі MS WORD за адресою: http://edu.helsinki.org.ua/files/docs/1257328010.doc (можна також отримати форму електронною поштою від організаторів, звернувшись із запитом) та надіслати за контактами організаторів у зручний для вас спосіб.  
2) Надіслати організаторам

лист від навчального закладу, що підтверджує готовність школи брати участь у всіх етапах та заходах Курсу
коротку інформацію (до однієї сторінки) про навчальний заклад.
Представники школи вважаються зареєстрованими, а документи прийнятими на участь у конкурсі, якщо ви отримали про це повідомлення від організаторів.

Контакти організаторів для надсилання документів, реєстраційних форм (у разі заповнення у форматі MS WORD), отримання додаткової інформації: E-mail: rozumiemopravaludyny@gmail.com Факс: (0462) 774-110 Поштова адреса: а/с 79, Чернігів, 14000 Контактна особа: Альона Шешеня (моб. тел.: +380509436304) Просимо звернути увагу, що конкурсні документи повинні надійти не пізніше 17.00, 11 листопада 2009 року. Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати до 13 листопада 2009 року.

Контакти

Альона Шешеня
Всеукраїнська освітня програма “Розуміємо права людини”
rozumiemopravaludyny@gmail.com
80509436304
http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1257326463

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/4669/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 622 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0