Головна » 2009 » Жовтень » 2 » Конкурс наукових проектів «Осінь 2009»
08:55
Конкурс наукових проектів «Осінь 2009»

Консорціум економічних досліджень та освіти (http://www.eerc.ru, http://kse.org.ua/) – регіональный партнер Глобальної мережі розвитку (Global Development Network, GDN) в країнах СНД – оголошує черговий конкурс наукових проектів «Осінь 2009».
КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК – 12 ЖОВТНЯ 2009 р.
Конкурс проводиться за такими пріоритетними напрямками:
- Підприємства та ринки товарів
- Ринки праці та соціальна політика
- Макроекономіка та фінансові ринки
- Економіка громадського сектору
- Міжнародна торгівля та регіональна інтеграція

Особливо вітаються наукові дослідження на межі економіки та ішних дисциплін, як-от: політології, соціології, демографії, географії та екології, пов’язані з вирішенням актуальних проблем економічного та соціального розвитку країн СНД.

ГРАНТИ до 14 тис. дол. США пропонуються індивідуальним дослідникам чи невеликим дослідницьким колективам (не більше трьох людей) строком до 18 місяців. Перспективним молодим дослідникам (в більшості з регіонів Росії, України та інших країн СНД) надаються ГРАНТИ НА ДОРОБКУ ПРОЕКТІВ (до 2 тис. дол. США). Окрім стипендії та коштів на купівлю професійної літератури, ці гранти можуть включати кошти на освіту та наукові стажування (строком від 1 до 7 тижнів) в межах Програми підвищення кваліфікації Консорціуму.

Фіналістів конкурса буде запрошено на ДОСЛІДНИЦЬКИЙ СЕМІНАР 19-21 грудня 2009 р. в м. Києві, за результатами якого буде прийнято рішення про подальшу підтримку проектів. Розгляд проектів на семінарі можливий лише за особистої участі керівників проектів.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити он-лайн реєстраційну форму: http://www.eerc.ru/Registration/Research/ та прикріпити опис проекту та CV кожного учасника. Всі документи надсилаються англійською мовою.

Додаткову інформацію про діяльність Консорціуму можна знайти на сайті: http://www.eerc.ru.

ДОКЛАДНА ІНФОРМАЦІЯ (рос.)  ДОКЛАДНА ІНФОРМАЦІЯ (АНГЛ.)

Джерело: www.ccc.kiev.ua

Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 811 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0