Головна » 2009 » Грудень » 25 » Конкурс українських сайтів про історичні пам'ятки
20:22
Конкурс українських сайтів про історичні пам'ятки
Інтернет-ресурс «Відлуння віків» http://www.pamjatky.org.ua/ проводить конкурс серед 20 веб-проектів, присвячених історичним пам’яткам. Ресурс підтримується Українським товариством охорони пам'яток історії та культури і міститься в Києві, проте у конкурсі номінована ціла група регіональних сайтів і це може бути цікавим будь-якій аудиторії.
Проекти виразно комерційного характеру, WEB-візитки офіційних установ та підсторінки проектів іншої спрямованості до розгляду не бралися.

Підбиття підсумків проводитиметься за кількістю набраних кожним номінантом балів. Зауважте, що за перше місце у «трійці» нараховуються п'ять балів, за друге – три, за третє – один.
Якщо запропонована стартова «двадцятка» http://www.pamjatky.org.ua/Contests/Contest2009.aspx не містить бодай одного сайту, який Ви хотіли б включити у «трійку» переможців, тоді не голосуйте тут взагалі. В такому разі надішліть електронного листа на pamjatky@ukr.net з власним варіантом «трійки» – такі заявки публікуватимемо в блозі http://muzyka-sniv.livejournal.com/ і, підбиваючи підсумки, Ваші голоси враховуватимуться вручну. Там же можна висловити будь-які зауваження з приводу конкурсу.
 

Голосування триватиме до 27-го грудня 2009-го року.
 

Джерело: http://www.civicua.org/calendar/view.html?q=1307001
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 761 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0