Головна » 2013 » Квітень » 8 » КРУТІЙ Гордана Вікторівна - новообраний 8-ий виконавчий секретар Ліги "ДИПКОРПУС"
05:42
КРУТІЙ Гордана Вікторівна - новообраний 8-ий виконавчий секретар Ліги "ДИПКОРПУС"
Крутій Гордана Вікторівна Ліга ДИПКОРПУС Згідно із підсумками закритого персонального інтернет-голосування міжнародників Маріуполя (http://vk.com/dip_vybory_2013) 8-им виконавчим секретарем Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" із результатом у 21 голос (бл. 42 %) обрано чинного директора Адміністративного департаменту Ліги "ДИПКОРПУС" КРУТІЙ Гордану Вікторівну.
Ліга "ДИПКОРПУС" щиро вітає свою нову очільницю і з нетерпінням очікує на поринання у вир нової захоплюючої дільності під її проводом.
7-ий виконавчий секретар Ліги "ДИПКОРПУС" Яна Русланівна Вертеба переходить до числа почесних секретарів Ліги. Її зусилля на посту керівниці організації (найдовший за всю історію термін) важко переоцінити. Ліга осягла нові горизонти та царини, здобула широкої популярності та зажила доброї слави, як осередок молодіжної та громадської активності, кузня кадрів та школа професійного зросту.
Шановні колеги та колежанки, дякуємо за участь у виборчих перегонах, за Ваші висунуті кандидатури, за Ваші голоси, за Ваш вибір. Попереду у нашої з Вами команди захоплююче майбутнє, цікава та насичена робота.
Вперед, до нових горизонтів, до нових вершин! Разом ми подужаємо змінити світ на краще!

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 2215 | Додав: dipcorpus | Теги: Маріуполь, Ліга ДИПКОРПУС, Гордана Крутій | Рейтинг: 0.0/0