Головна » 2010 » Вересень » 18 » Ліга "ДИПКОРПУС" складає подяку своєму керівнику О.В. Іванців
18:40
Ліга "ДИПКОРПУС" складає подяку своєму керівнику О.В. Іванців
У Маріуполській штаб-квартирі Ліги "ДИПКОРПУС" відбулася урочиста церемонія проводу у довгострокове закордонне відрядження Виконавчого секертаря Ліги "ДИПКОРПУС" у 2008-10 рр. Олени Василівни Іванців.
Члени Секертаріату Ліги "ДИПКОРПУС" та легати різних поколінь висловили слова вдячності за проведені разом трудові будні та свята, подарували пам'ятний подарунок. Час управління Лігою "ДИПКОРПУС" відзначився якнайплідніший та найуспішніший за всю її історію.
У слові-відповіді Олна Іванців, яка віднині заслужено отримала почесний титул 5-го секретаря Ліги "ДИПКОРПУС", подякувала усім колегам та бойовим побратимам за підтримку та співпрацю, окреслила здобутки Ліги "ДИПКОРПУС" за роки керівництва та висловила запевнення, що її співпраця з Лігою "ДИПКОРПУС" відтепер набуде нового формату та наповнення.
Для довідки: Олена Іванців працює в Лізі "ДИПКОРПУС" з 2006 року (легат "ДИПКОРПУСУ"); з 2007 - Директор Інформаційного департаменту; з 2008 - Виконавчий секретар Ліги "ДИПКОРПУС"; з 2010 року - 5-ий секретар Ліги "ДИПКОРПУС". 
На час до проведення чергового щорічного звітно-виборчого Форуму Ліги "ДИПКОРПУС" (22 грудня 2010 року) виконувачем обов'язків Виконавчого секретаря Ліги "ДИПКОРПУС" є Директор департаменту євроінтеграції Світлана Олександрівна Доценко.
Серед перших ініціатив Світлани Доценко на посаді очільниці центрального виконавчого органу Ліги "ДИПКОРПУС" будуть реформа Секертаріату Ліги "ДИПКОРПУС" у бік скорочення та оптимізації департаментів, посилення інформаційних та ІТ-проектів Ліги, а також залучення більшого числа нових легатів "ДИПКОРПУСУ" до активної проектної роботи.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 592 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0