Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Ліга студентів АПУ шукає волонтерів для проекту «Право на майбутнє»
17:47
Ліга студентів АПУ шукає волонтерів для проекту «Право на майбутнє»
З вересня 2010 року Соціальний проект «Право на майбутнє» Ліги студентів АПУ відкриває набір волонтерів з досвідом соціальної роботи.
На сьогодні соціальними проблемами переймається багато організацій по всій Україні. Ліга студентів та Асоціація правників України не стоїть осторонь і вже другий рік поспіль реалізовує свій соціальний проект «Право на майбутнє». 

Слід зазначити, що суть проекту полягає в наданні дітям-сиротам інформації щодо їх прав та обов`язків.
Формат роботи команди проекту «Право на майбутнє» включає в себе проведення в одній школі-інтернат трьох тренінгів, що стосуються загальних прав людини, права на освіту, права на житло тощо, а також окремих питань щодо реалізації себе як особистості та професіонала.
Протягом 2009 - 2010 навчального року команда проекту відвідала одну школу-інтернат та два дитячих будинки.
Наприкінці кожного останнього тренінгу команда соціального проекту влаштовувала каву-брейк із вихованцями дитячих будинків, що допомогло поспілкуватись та поділитись досвідом з дітьми в неформальній обстановці.
Діти із задоволенням ділились з учасниками проекту своїми мріями та цілями, а команда проекту, в свою чергу, допомагала правильно їх визначати та роз’яснювала шляхи їх досягнення.
Оскільки команда соціального проекту продовжить працювати ще у вересні наступного навчального року, вбачається необхідність у волонтерах, які бажають прийняти участь у запланованих заходах.

У разі Вашої зацікавленості,просимо звертатись до керівництва соціального проекту:
Вікторія Котик, ел. пошта vika_kotik@ukr.net

_______________
З повагою,
Мажарова Наталя
Прес-секретар Ліги студентів
Асоціації Правників України
моб. (050) 217 - 94 - 35
e-mail: nata.mazharova@gmail.com
www.ligauba.org.ua
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 745 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0