Головна » 2009 » Грудень » 31 » Літня Школа з прав людини від Humanity in Action
21:11
Літня Школа з прав людини від Humanity in Action
Організація "Людство в дії" (Humanity in Action) розпочинає прийом заявок від студентів та випускників українських та польських вузів для участі у Літній школі з прав людини (2010 Summer Fellowship Program), що проходитиме у Польщі, Німеччині та США.
Кандидати з Польщі можуть взяти участь у програмах, які відбудуться у Польщі, Німеччині та США, кандидати з України - у програмах, які проходитимуть у Польщі та Німеччині.

Німецька програма проходитиме у Берліні (3 червня - 4 липня 2010 року), польська - у Варшаві (3 червня - 4 липня 2010 року), американська - у Нью-Йорку (7 липня - 9 серпня 2010 року).
 

Мета Літньої школи - об'єднати студентів та випускників з різних країн світу задля дослідження, а також розробки методів боротьби з дискримінацією національних меншин.
Кожна з програм є міждисциплінарною та включає щоденні лекції та дискусії з відомими науковцями, журналістами, політиками та громадськими активістами, а також відвідування урядових установ, музеїв та громадських організацій.
 

Вимоги до кандидатів:
- студенти польських вузів та випускники (закінчили університет не раніше 2009 року)
- студенти українських вузів та випускники (закінчили університет не раніше 2009 року)
- іноземні студенти українських та польських вузів (проживають в Україні чи Польщі протягом декількох років, вільно володіють українською чи польською мовами)
- вільне володіння англійською мовою
- віком до 27 років
Останній термін подання заявок - 21 лютого 2010 року
 

Заповнити онлайн-анкету http://www.humanityinaction.org/apply/poland/application
 

Переклад - портал "Громадський простір"
 
 
 
Джерело: http://unistudy.org.ua/events.htm?id=1351
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 699 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0