Головна » 2010 » Жовтень » 16 » MAGISTERS – конкурс ім.Філіпа Джессапа в Україні
21:41
MAGISTERS – конкурс ім.Філіпа Джессапа в Україні
До 15 листопада 2010 року триває реєстрація команд на участь у конкурсі із міжнародного публічного права ім. Філіпа Джессапа. Станом на початок жовтня реєстрацію успішно завершило 4 команди.
За даними офіційного організатора конкурсу – Асоціації студентів із міжнародного права (США) – чим більша кількість команд-учасників Національного раунду, тим більше українських команд зможуть потрапити до Міжнародних раундів, які відбудуться у Вашингтоні з  20 по 26 березня 2011 року.
Під час Національного раунду конкурсу протягом 3-х днів команди студентів виступають в суді в якості позивача та відповідача. Юристи провідних юридичних фірм, міжнародних організацій та державних установ приймають участь в конкурсі в якості суддів.

Юридична фірма Magisters уже дев’ятий рік поспіль виступає офіційним організатором і спонсором Національного етапу Конкурсу в Україні. Український раунд відбудеться у лютому 2011 року.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь-ласка, до офіційної сторінки конкурсу www.ilsa.org/jessup

Адміністратором конкурсу ім. Філіпа Джессапа в Україні є Віталій Юрків, менеджер проектів, Magisters, +380444928282, JessupAdministrator@magisters.com

Джерело:http://studnews.org.ua/archives/1959?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+studnewsfeeds+(StudNews)
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 714 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0