Головна » 2009 » Грудень » 31 » Магістерська програма з Європейських студій в Лундському університеті (Швеція)
20:37
Магістерська програма з Європейських студій в Лундському університеті (Швеція)
До 15 січня 2010 року триває прийом заявок на навчання на дворічній магістерській програмі з Європейських студій в Лундському університеті (місто Лунд, Швеція). Програма MAPES (Master of Arts in European Studies) є мультидисциплінарною англомовною програмою, що пропонує всебічне вивчення культури, історії, мов, норм і цінностей, а також процесу формування ідентичності сучасного Європейського союзу задля глибшого розуміння міжкультурної комунікації, інтеграційних процесів та конфліктів на цих теренах.
Програма включає в себе блок теоретичних дисциплін для аналізу соціокультурних процесів Євросоюзу, а також низку практичних предметів, котрі дають магістрантам навички проектного менеджменту та співпраці з адміністративними інституціями ЄС. Програма також передбачає написання магістерського диплому на обрану тему та стажування в організаціях, котрі згодом можуть стати роботодавцями випускника.
Необхідні документи:
1) документ про високий рівень володіння англійською мовою (IELTS – 6.0, TOEFL – 550);
2) бакалаврський диплом із достатньо високими оцінками;
3) наявність мотиваційного листа (максимум 500 слів англійською мовою; аплікант має дати відповідь на два питання: наскільки його знання та навички є достатніми для навчання на програмі та як саме сприятиме досвід, набутий під час навчання, подальшій професійній діяльності апліканта);
4) два рекомендаційні листи від колишніх викладачів апліканта.

Заповнювати та подавати на розгляд аплікаційні форми необхідно через спеціально створену онлайнову систему https://www.studera.nu/studera/1374.html , де, використовуючи код потрібної програми, аплікант створює власний аккаунт та заповнює форму згідно із наданими вказівками.
 

Кінцевий термін подання на розгляд аплікаційних форм – 15 січня 2010 року.
Кінцевий термін надсилання супровідних документів – 1 лютого 2010 року.

Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities.htm?id=1366
Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 765 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0