Головна » 2012 » Березень » 8 » до 25.03. - набір на 5-ту програму неформальної громадської освіти молоді <<Майстерня громадської активності>>
20:44
до 25.03. - набір на 5-ту програму неформальної громадської освіти молоді <<Майстерня громадської активності>>
Майстерня громадської активності До 25 березня 2012 року зголошуйся на участь у п'ятому році програми неформальної громадської освіти молоді <<Майстерня громадської активності>>
Запрошуємо до участі в 10-місячній освітньо-практичній програмі молодих людей віком від 18 до 25 років, які проживають у Черкаській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Рівненській, Волинській, Закарпатській, Львівській та Хмельницькій областях або в АР Крим, та хочуть змінити своє оточення на краще.
Головним завданням "Майстерні громадської активності" є розвиток та навчання молоді через реалізацію суспільних ініціатив. Учасники програми отримують теоретичну та практичну підтримку у реалізації власної ідеї, яка включає в себе цикл з 3 спеціалізованих семінарів-тренінгів, всебічного супроводу кожного проекту персональним куратором, індивідуально організованого навчання та обміну досвідом з молоддю з різних регіонів.

<<Майстерня>> вже стала ефективним провідником для більш ніж 90 перших суспільних молодіжних проектів від зародження ідей до реального втілення їх в життя, що дозволило молодим людям як розвивати власні вміння, навички й таланти, так і відповідально ставитись до суспільних процесів навколо них.
Ти можеш стати наступним учасником нашої <<Майстерні>> з перетворення візій на дії та ідей на компетенції.

Анкети на участь в програмі приймаються до 25 березня 2012 року двома шляхами: заповнити Інтернет-зголошення в режимі
он-лайн АБО надіслати оголошення у вигляді окремого  http://us.ua/619790/
файлу на електронну адресу  info.ua@maysternya.org

Більш детальну інформацію про программу тут:
- ОГОЛОШЕННЯ
- АНКЕТА

***
Альона Каравай // Всеукраїнська координація
Майстерня громадської активності
Коопераційна програма неформальної громадянської освіти молоді в Україні,
Польщі та Білорусі



"Зовнішня свобода багатьох складається з внутрішньої свободи кожного" (Т.
Гойсс)
Категорія: Стажування | Переглядів: 1022 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0