Головна » 2010 » Грудень » 8 » Марафон Написання Листів в Києві!
20:14
Марафон Написання Листів в Києві!
Запрошуємо усіх взяти участь у Марафоні Написання Листів, який відбуватиметься з 12-00 10 грудня до 12-00 11 грудня (24 години). Головна точка Марафону у Києві – Волоська 55/57 (арт-центр Я Галерея). Паралельно з 10-00 до 17-00 написати листа можна буде у Києво-Могилянській Академії (4 корп).
Марафон Написання Листів - акція, яка проводитиметься більш ніж в 50 країнах світу одночасно. Це – наймасштабніша та найефективніша акція Міжнародної Амністії, присвячена Міжнародному дню прав людини.
В Україні Марафон відбуватиметься одночасно у 13 містах. Українці зможуть прийти у спеціальні точки та написати від руки листи на захист осіб, права яких були порушені. Для деяких героїв Марафону – ці листи – остання надія, те, що дійсно може змінити їх долю. Так ми створюємо тиск на уряди країн, де відбуваються порушення прав людини.
Також окремо можна буде написати листа особисто жертвам порушень прав людини, щоб висловити свою солідарність та підтримку.
 

Минулого року було зібрано понад 600 листів. Цього року Міжнародна Амністія в Україні має амбіційні плани зібрати понад 10 тисяч. На Марафон запрошені українські зірки, такі як Павло Гудімов, Святослав Вакарчук, Сашко Положинський, Фоззі (ТНМК), Крихітка Цахес та інші, які також зможуть своїм листом врятувати когось.
 

Марафон має безліч позитивних прикладів. Минулого року завдяки Марафону єгипетська влада звільнила блогера та активіста Мусаада Сулімана Хассана Хусейна. Більше трьох років його тримали без судового розгляду через те, що він виступав за права бедуїнів в Сінаї.
 

Бу Донгвей провів 2 роки у китайському таборі, в якому «перевиховують за допомогою праці» і був звільнений завдяки діям Міжнародної Амністії (http://www.youtube.com/watch?v=0YVJ4gUJe0s&feature=player_embedded).
 

Приєднуйтесь! Чекатимемо Вас за адресою вул. Волоська 55/57 (арт-центр Я Галерея) цілодобово з 12-00 10 грудня до 12-00 11 грудня.
Подробиці – www.amnesty.org.ua
 
Координатор Марафону
ОЛЕНА ПРОНІЧЕВА, тел 0674460119
e-mail: marathon@amnesty.org.ua
 
Виконавчий директор МА в Україні
ТЕТЯНА МАЗУР, тел 0979040987
e-mail: director@amnesty.org.ua  
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 646 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0