Головна » 2011 » Липень » 19 » Медіа-клуб Інституту світової політики на тему «Як бачать українські політичні процеси на Заході»
15:05
Медіа-клуб Інституту світової політики на тему «Як бачать українські політичні процеси на Заході»
Інститут світової політики має честь запросити Вас на дружнє спілкування українських журналістів із західними в рамках Медіа-клубу на тему «Як бачать українські політичні процеси на Заході», який відбудеться 20 липня 2011 року о 15 год. 00 хв.
До участі у Медіа-клубі запрошені оглядач видання "The Wall Street Journal” Джеймс Марсон, кореспондент німецької агенції DPA Ніна Єґлінські та незалежний журналіст, автор "Liberation”, "Radio France Internationale” та "Le Monde Diplomatique” Лорен Ґеслін.
Медіа-клуб модеруватиме Сергій Солодкий, перший заступник директора Інституту світової політики.
 

Звертаємо Вашу увагу на те, що захід відбудеться у форматі "off the record”.
 
 
Захід відбудеться в рамках проекту «З перших вуст: поширення автентичної інформації через нові медіа та доступ до осіб, що приймають рішення». Проведення Медіа-клубу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та проект "У-Медіа" Інтерньюз Нетворк. Думки, висловлені під час заходу не обов’язково відображають точку зору USAID та Інтерньюз Нетворк.
 

Чекаємо на Вас за адресою вул. Інститутська 20/8.
 

За додатковою інформацією та для підтвердження участі прохання звертатися до Оксани Пилявець за тел. +380636560667 або +380442535557 чи по e-mail: oksana@iwp.org.ua  
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 561 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0