Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Міжнародна наукова конференція "Проблеми культурної ідентичності в ситуації сучасного діалогу культур"
17:17
Міжнародна наукова конференція "Проблеми культурної ідентичності в ситуації сучасного діалогу культур"
15-16 квітня 2011 р. кафедра культурології та філософії Національного університету „Острозька академія” проводить міжнародну наукову конференцію під загальною назвою: "Проблеми культурної ідентичності в ситуації сучасного діалогу культур"
Тема цьогорічної конференції: "ПРОБЛЕМИ КУЛЬТУРНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ: СПІВВІДНОШЕННЯ ТРАДИЦІЙНОГО І МОДЕРНОГО АСПЕКТІВ ІДЕНТИФІКАЦІЇ"
Передбачається обговорення наступного кола загальних проблем:
1. Сучасні стратегії ідентичності;
2. Модерні та постмодерні пошуки ідентичності;
3. Проблеми ідентичності в сучасній Україні;
4. Проблема співвідношення глобальних і локальних ідентичностей
5. Ідентичність Чужого і «чужі» ідентичності в Європі;
6. Топос «Малої Вітчизни»;
7. Проблеми релігійної ідентичності;
8. Проблеми політичної ідентичності;
9. Проблеми ідентичності національних та етнічних менших в сучасних багатокультурних суспільствах;
10. Проблеми ідентичності і культурна традиція В рамках конференції маємо намір обговорити різні аспекти актуальних проблем європейської та української ідентичності.
А тому запрошуємо до участі філософів, культурологів, істориків, політологів, соціологів, філологів та ін.
 
Робочі мови конференції: українська, англійська, російська, польська
 
Заявки (форма заявки додається) на участь в конференції, тези та статті надсилати до 20 грудня 2010 р. за адресою: Кафедра культурології та філософії, Національний університет «Острозька академія», вул. Семінарська 2. м. Острог, Рівненська обл. 35800 або на е-mail: cultiden@gmail.com (тему листа обов’язково вказати «Конференція-2011»)
 
Вимоги до статей та тез: Електронний варіант статті слід надсилати на електронну адресу конференції: cultiden@gmail.com у форматі MS Word, розмір сторінки А4 через 1,5 інтервали, шрифтом Times New Roman, 14 кегль. На першій сторінці зверху зліва розміщується УДК, а справа ім’я та прізвище автора, а також короткі відомості про автора, після цього великими літерами назва статті (доповіді). З наступного рядка – анотації та ключові слова українською, російською та англійською мовами (приблизно 5-6 рядків). Посилання давати за зразком [2, с. 45]. Приклад оформлення статей див. нижче.
 
 
Вартість публікації статті - 15 грн. / сторінка Організаційний внесок для участі в конференції складає 100 грн. і сплачується при реєстрації.
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 700 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0