Головна » 2010 » Березень » 19 » МОРСЬКИЙ ФОТОПАТРУЛЬ: Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» з радістю повідомляє про початок весняного етапу фотоекспедіцій у Маріуполі
20:35
МОРСЬКИЙ ФОТОПАТРУЛЬ: Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» з радістю повідомляє про початок весняного етапу фотоекспедіцій у Маріуполі
Ліга "ДИПКОРПУС" уповноважена проголосити набір до дивізіону "Морського ФОТОпатруля" Маріуполя! Назва експедиції "Морський ФОТОпатруль" повністю відображає тематику майбутнього фотоквеста. В об'єктиві те, без чого картина нашого міста не може бути повною - вода, море і все що з цим прямо чи опосередковано пов'язано.
Маршрут простягнеться від акваторії Маріупольського порту - морських воріт Донбасу і бази найбільшого в Україні Торгового флоту до звивистого русла річки Кальміус (билинна ріка Калка) - свідка легендарної перший битви з татаро-монголами 1223 р.

З ініціативи Ліги "ДИПКОРПУС" та за підтримки Маріупольської міської ради Маріуполь стане центром Всеукраїнського Дня Європи - широкоформатного свята народної дипломатії, міжнародних відносин та європейської культури.
 

У рамках підготовчих заходів Ліга "ДИПКОРПУС" планує низку заходів: евроолімпіаду, євро-диспут, і навіть тематичну фотоекспедіцію, про яку на разі і йде мова. Дана фотоекспедіція дозволить висвітлити обьети рідного міста, які найкращим чином підкреслюють особливість і привабливість Маріуполя, і які були обділені увагою на попередніх етапах фотоекспедіцій.
 

«Маріупольські ФотоЕкспедіціі» - це художньо-патріотичний проект проводиться з літа 2009 року, на зразок фотоквеста. Однак відмінність полягає в тому, що, зберігаючи принцип фотоквеста (виконання фотознімків за обмежений час на певну тему), ми вимагаємо щоб фото були якісними та цікавими. Навіщо? Така вимога є необхідним для виконання стратегічної мети проекту, якої є створення диска з калейдоскопом видів Маріуполя. Даний диск буде візитною карткою нашого міста, і особлива цінність його в тому, що він буде створений безпосередньо жителями нашого міста - учасниками фотоекспедіціі.
 

Так що запрошуємо всіх бажаючих фотолюбителів взяти участь у створенні оригінального візуального путівника нашим містом. Об'єднуйтеся в команди по 2-3 особи, придумуйте назва команди, надсилайте на e-пошту: nikomuni@gmail.com і... не забудьте захопити цифрову фотокамеру і ласкаво просимо на фотоекспедіцію!
Огранізатори збирають внески з кожного учасника фотоекспедіціі у розмірі 10 гривень. Отримані кошти підуть на організацію фотоекспедіціі, і забезпечення подарунками переможців.
 

Дата: 27.03.2010
Місце: Театральна площа за Драмтеатру (біля фонтану)
Час: 14.00
Ласкаво просимо!
 

Гриценко Ольга Голова PR-відділу
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
e-пошта: nikomuni@gmail.com
www.dipcorpus.at.ua
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 673 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0