Головна » 2010 » Квітень » 2 » На День Європи - до Маріуполя! Нам потрібні ВИ: гості, туристи, ВОЛОНТЕРИ!
10:28
На День Європи - до Маріуполя! Нам потрібні ВИ: гості, туристи, ВОЛОНТЕРИ!
Ліга "ДИПКОРПУС" щиро запрошує вас 29 травня 2010 року до своєї штаб-квартири - Маріуполя для участі у Всеукраїнському Дні Європи - масштабному святкуванні, пролобійованому нами після 6 років креативної та наполегливої боротьби з обласними центрами :-)
Отже, цьогоріч двотижневий марафон маріупольських євротижнів увінчає широкоформатне свято за підтримки Посольства ЄС в Україні та дипломатичних представництв країн Європи.

Відтак, Маріуполь готовий для прийому численних туристів, водночас, ми потребуємо волонтерів. Усі, хто бажає долучитися до проведення Всеукраїнського дня Європи у Маріуполі 29.05.2010, або до аналогічного свята у Херсоні 22.05.2010 чи Києві 15.05.2010 запрошуються заповнювати анкети та подавати власні кандидатури згідно інформації, що подана нижче.
 

Для усіх зацікавлених Ліга "ДИПКОРПУС" найближчим часом проведе семінари на базі ВНЗ Маріуполя - там буде презентована історія Дня Європи та традиції Маріупольських Днів Європи 2004-2009, надана інформація про програму Маріупольських Євротижнів-2010 та про можливі форми волонтаріату в часі кульмінації святкувань - Всеукраїнського Дня Європи у Маріуполі 29 травня 2010 р.
 

Доценко Світлана Олександрівна,
директор Департаменту євроінтеграції Ліги «ДИПКОРПУС»
тел.: 050 059 52 19
е-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net
www.dipcorpus.at.ua


Ви маєте нагоду стати волонтером однієї з найгучніших європейських подій в Україні, співпрацювати з цікавими людьми, представниками партнерських організацій зі всієї Європи. Волонтери будуть працювати в одній дружній команді, яка матиме власну символіку, промо-матеріали та оплачений обід; ви матимете змогу побувати на рок-концерті світових зірок та відвідати Європейське містечко.

Дні Європи в України – це чудова можливість дізнатися найцікавіше про Європейський Союз та його відносини з Україною, познайомитися з культурою європейських країн, зустрітися з цікавими людьми, обговорити нагальні питання сьогодення та отримати по-справжньому незабутні враження. Приєднуйтеся до команди волонтерів, яку набирає ЄМП-Україна, молодіжний партнер Представництва ЄС в Україні, та зробіть свій внесок в європейське майбутнє України!

Волонтери співпрацюватимуть з посольствами країн-членів ЄС та країн-кандидатів на вступ до ЄС, допомагатимуть в організації публічних дебатів, мистецького та спортивного куточку, проведенні мовних курсів та школи танців.

Офіційна дата проведення Дня Європи в Херсоні – 22 травня, у Маріуполі – 29 травня.
Напередодні заплановано тренінги для волонтерів, що є обов’язковими для усіх волонтерів (21 та 28 травня в Херсоні та Маріуполі відповідно).

Запрошуємо всіх, хто хоче долучитися до проведення Днів Європи, надіслати заповнену АНКЕТУ Координатору волонтерів Олександрі Мазур на електронну адресу EuropeDay2010@eyp-ua.org.
Також у вас є можливість долучитися до проведення Дня Європи в Києві, що відбудеться 15 травня. Представництво Європейського Союзу не є безпосереднім організатором події, а лише залучене до її проведення. Інформація про країни-учасниці та заплановані заходи буде розповсюджено пізніше.

Детальніша інформація про Дні Європи в Україні на веб-сторінці Представництва ЄС в Україні http://www.delukr.ec.europa.eu/europe_day.html. Читайте, як відбувалось святкування у минулому році та долучайтеся до святкових заходів цього року!

Координатор волонтерів з радістю відповість на Ваші запитання! Пишіть Олександрі на адресу EuropeDay2010@eyp-ua.org.
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 1143 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 5.0/1