Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Національний євро-конкурс «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!»
21:35
Національний євро-конкурс «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!»
21 жовтня у Києві буде оголошено про початок Всеукраїнського змагання для школярів, що фінансується Європейським Союзом. Змагання «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!» проводитиме «Наше Радіо». Головною метою конкурсу є виявлення серед старшокласників з усіх куточків нашої країни креативних та активних, підготовлених, молодих європейців, які можуть заявити про себе й показати, що вони гідні європейського суспільства.
Дата: четвер, 21 жовтня
Час: 15.30-16.30
Місце: Пресс-центр ЮНІАН, вул.Хрещатик, 4, м. Київ

У змаганні можуть приймати участь школярі 9-11-х класів у віці від 15 до 18 років. Команди учасників повинні складатись з трьох школярів та одного вчителя. Для участі необхідно зареєструватись на веб-сайті в Інтернеті http://www.euro-konkurs.org.ua/ та у зазначений день пройти он-лайн тест. Переможці у кожній області будуть визначені за допомогою комп’ютерної системи.

Зареєстровані команди братимуть участь у першому он-лайн турі конкурсу, що проводитиметься до дня всіх закоханих у лютому. 27 фіналістів буде визначено за результатами першого туру. Всі фіналісти матимуть можливість взяти участь у мікро-турах та побачити, чим займаються дорослi активні, креативні люди їхнього регіону, чим вони можуть допомогти суспільству.

Усі учасники, що пройшли перший тур, візьмуть участь у фінальному турі конкурсу, що відбудеться у Києві. Команда-переможець матиме змогу поїхати у подорож в одну з країн-членів ЄС .

Радіостанція «Наше Радіо» є партнером Європейського Союзу і проводить проекти, спрямовані на розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейського Предствництва ЄС, висвітлення взаємостосунків та спільних програм України та ЄС.

Більш детальна інформація щодо правил змагання доступна на веб-сайті http://www.euro-konkurs.org.ua/

Ваші роботи дуже важливі для нас, "Нашого Радіо” та нашої країни, адже майбутнє України залежить від вас, від вашого ентузіазму і бажання розвиватися.

Он-лайн реєстрація проводиться з 15 жовтня.

Бажаємо успіхів!
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 732 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0