Головна » 2013 » Березень » 10 » Найсмачніше із Дайджестів "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" 08-09.02.2013
10:27
Найсмачніше із Дайджестів "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" 08-09.02.2013
"Вікно у Маріуполь"до 10.03.2013 - 10 місяців волонтерства в Латвії 
Шукаємо волонтера-хлопця на унікальний ЕВС у ЛатвіїЇ, де зібрали практично усі напрямки молодіжної діяльності! Якщо вам подобається активний відпочинок, спорт, ви цікавитесь екологічними проблемами та не бачите життя без музики - цей проект саме для вас! 



до 10.03.2013 - Інститут Політичної Освіти оголошує цьогорічний 2-й набір учасників в Майстерню європейської політики 
В рамках проекту відбудуться освітні, практичні та дискусійні заходи, які покликані сформувати з учасників сучасних європейських політичних лідерів в майбутньому, що володітимуть новітніми демократичними підходами до врядування та ведення політичної діяльності. 


до 13.03.13. - Вебчат на тему літньої програми студентського обміну (США) 
13 березня, з 15 до 16 години відбудеться вебчат на тему Літньої програми студентського обміну (Summer Work Travel Program (SWT). 
Цей вебчат стане для Вас чудовою нагодою дізнатися більше про програму SWT і отримати відповіді 
на Ваші запитання від Консульських офіцерів Посольства США в Києві. З Вами спілкуватимуться 
офіцери та асистент з питань неімміграційних віз Консульського відділу, які безпосередньо 
працюють зі студентськими візами та візами для учасників програми SWT. 


до 15.03.2013 - Конкурс на розробку теми і логотипу для міжнародного антикорупційного дня 
9 грудня – Міжнародний антикорупційний день. Програма розвитку ООН і відділ боротьби з наркотиками і злочинністю оголошують відкритий конкурс, щоб обрати тему глобальної кампанії з нагоди Міжнародного антикорупційного дня 2013 року. 
Кожен може взяти участь у конкурсі, вікові обмеження – 15-25 років. Особливо заохочується участь молодих жінок. 


до 20.03.2013 - Ментори для проекту NICE.UA 
1 квітня 2013 року до Донецька приїдуть 12 волонтерів з усієї Європи для роботи в місцевих громадах. У зв'язку з цим донецька громадська організація «Альянс» оголошує набір менторів. 
Донецька громадська організація «Альянс» оголошує набір менторів, які мешкають у Донецькій області в рамках проекту NICE.UA – Мережа Інноваційних та Креативних Європейців в Україні, який здійснюється за програмою «Молодь в дії» за підтримки ЄС. 
Ментор – це людина, яка допомагає волонтеру інтегруватися в місцеве співтовариство, приймає участь в обговорені робочого та навчального процесу з волонтером, а також є своєрідним товаришем, до якого волонтер може звернутися по допомогу або за порадою у разі потреби. 


до 28.03.2013 - Молодіжний обмін "Hush Puppies" (Литва) 
МГО "Іскра" шукає 6 учасників (3х хлопців і 3х дівчат) для молодіжного обміну "Hush Puppies" , що проходитиме в м. Вільнюс (Литва) з 25 травня по 2 червня 2013. 
Яка мета цього заходу? 
Обговорити проблеми безпритульних тварин в різних країнах Європи; дізнатись, як молодь може долучитись до вирішення проблем з безпритульними тваринами/тваринами, що зазнають жорстокого поводження – волонтерська допомога в притулках, кампанії на захист тварин тощо; налагодити співпрацю між європейськими молодіжними організаціями; спланувати подальші спільні проекти. Проектом передбачаються візити в притулки для тварин в місті Вільнюс. 


до 30.03.2013 - Конкурс медіа-проектів «Нове покоління обирає…» в рамках маріупольської загальноміської акції «Даєш альтернативу нічному клубу!» 
На конкурс можуть бути представлені медіапроекти, виконані за наступними номінаціями: 
- «Відеоролик» (документальний фільм, ігровий фільм, мультиплікаційний фільм, музичний кліп, соціальна реклама); 
- «Медіапрезентація». 


до 31.03.2013 - Міжнародний фестиваль візуальної культури «Візії» продовжує термін подання заявок на конкурси!  Тепер у авторів більше часу для натхнення і творчості! 
"Місто майбутнього” - конкурс для тих, хто через фотографію досліджує тему нашого майбутнього у великому місті. 
"Простір спогадів” – конкурс "site-specific” інсталяцій – для тих, хто готовий використовувати нові технології для заповнення міського простору своїми ідеями. 
"Пам’ять” – конкурс мультимедійних проектів для тих, хто маніпулює фото, відео зображенням, звуком, текстом і за допомогою цих інструментів працює з темою пам’яті. 


до 31.03.2013 - iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) - iPhone photography competition
All images must be taken with an iPhone or an iTouch. The photos should not be altered in PhotoShop or any desktop image processing program.
The use of any iPhone Apps such as Hipstamatic, CameraBag, etc. are permissible. In some cases we may ask the original image to verify that it’s taken with an iPhone or iTouch.
Deadline - March 31, 2013
Submitting your photos
Simply select the number of images you’d like submit, pay the fees and email your images or upload them on www.ippawards.com. After the checkout you’ll be directed to an upload area where you can send your images.


до 02.04.2013 - OECD’s Global Youth Video Competition 2013 
Deadline: 2 April 2013 
Open to: Young people aged 18-25 years during the period of the competition 
Prize: Invitation to the OECD Forum in Paris, 28-29 May 2013. Travel costs to and from Paris, hotel accommodation and a living allowance will be provided 
Description 
Think differently: How would you shape tomorrow’s global economy? What are the key issues that you think must be factored into building a more inclusive world? The worst financial, economic and social crisis of our lifetime led to widespread condemnation of "business as usual” and calls to revisit, rethink, and test new approaches to economic and societal challenges. We need to rethink the kind of society we want and reexamine the economic models and other tools we use to create it. 


до 15.04.2013 - International Photo Contest Work4Youth 
Deadline: 15 April, 2013 
Open to: professional and amateur photographers, age years or older 
Award: the winning photos and other outstanding photographs will be selected for an online exhibition on the International Labour Organization website. The winning prizes are USD 500/800/1000 
Description 
Are you new to photography or already an established photographer? 
Here is YOUR opportunity to capture youth employment issues and highlight the challenges young women and men face in the work place, as well as their resilience and innovation for overcoming the challenges. 


до 30.04.2013 - Конкурс социальных проектов «ГОРОД – НАШИМИ РУКАМИ»
Конкурс социальных проектов - Корпоративная социальная программа «ГОРОД – НАШИМИ РУКАМИ» - Поддержка жителей городов и проектов, направленных на повышение качества комфорта социальной среды регионов присутствия Группы Метинвест   


до 30.04.2013 - Всеукраїнський проект <<Новий старт. Сценарії майбутнього>> розпочався. 
Надсилайте свої ідеї та оргпроекти, які можуть допомогти Україні - й отримайте не тільки можливість їх фінансування та цінні призи, але й долучіться до розробки Стратегії-2050 для України.
Задум «Нового старту»  полягає в проведенні відкритого конкурсу на пошук оргпроектів (наукових розробок, бізнес- і соціальних ідей), які б розкривали вірогідні сценарії майбутнього України, як підсумок – проведення оргдіяльнісної гри (ОДГ) і Стратегічного саміту. 
Ціль - формування моди серед активних представників молодого покоління на інтелектуальний дискурс, мислення. Цього року «Новий старт» присвячений сценуванню різних варіантів майбутнього.
Детальніше про умови проекту, вимоги до оформлення оргпроектів, презентація та минулі напрацювання: 


до 01.05.2013 - Літня школа TI Summer School on Integrity у Литві (8-14 July in Vilnius, Lithuania) 
Over the past four years the TI School on Integrity has become a go-to event for senior students and young professionals from all over the world. 
There is a limited number of competitive scholarships available for students from selected countries. The scholarship covers transportation, tuition and board expenses.
Selected participants get a chance to learn from leading anti-corruption experts and put their ideas in practice with the help of School competitive action grants. 


до 15.05.2013 - Прийом заявок від потенційних кандидатів на участь у четвертому конкурсному доборі освітньої програми "Всесвітні студії". 
У рамках проекту, спрямованого на формування нового покоління української професійної еліти, переможці конкурсу – талановиті молоді українці віком до 35 років – отримають від Фонду Віктора Пінчука гранти на навчання за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах, що увійшли до списку 200 найкращих університетів світу за рейтингами QS та The Times Higher Education. 
Прийом документів та онлайн-реєстрацію відкрито на сайті програми по 15 травня 2013 року. 


Фонд "Об'єднання" пропонує вашій увазі Інтернет журнал NGO Connections Journal, призначений для представників неприбуткових організацій про можливості використання сучасних Інтернет технологій у своїй роботі. 
У першому випуску читайте: 
1. Як зробити резервну копію своїх акаунтів Facebook, Twitter, Gmail та ін. 
2. Twym - нова можливість для краудфандінга через інтернет, або що таке грошові твіти 
3. Tlk.io - якщо терміново потрібен груповий ... чат 
4. Швидка онлайн конвертація PDF-файлів в потрібний формат 
5. Цікаві сайти: NASA Home & City Version 
6. Хмарне зберігання даних, або як обійтися без "флешки" 
7. Цікаве відео: Як комп'ютерні ігри можуть змінити світ на краще 

Цікавий Маріуполь у "Вікні в Маріуполь" :) За світлину - подяка ВК-пабліку "Типовий Маріуполь"!
Цікавий Маріуполь у "Вікні в Маріуполь" :) За світлину - подяка ВК-пабліку "Типовий Маріуполь"!
Категорія: Дайджест "ДИПКОРПУС-ІНФОРМ" | Переглядів: 1027 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0