Головна » 2009 » Жовтень » 24 » ОГС Луганщини, Львівщини, Хмельниччини запрошуються на інформаційні сесії
16:01
ОГС Луганщини, Львівщини, Хмельниччини запрошуються на інформаційні сесії
Творчий центр Каунтерпарт (ТЦК) в межах проекту ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» проводить інформаційну сесію для місцевих організацій громадянського суспільства щодо нових грантових конкурсів «Участь громадян у процесі прийняття рішень на місцевому рівні», «Представлення інтересів та захист прав вразливих груп населення»
Розклад інформаційних сесій:
29 жовтня 2009 року, м. Хмельницький, приміщення „Родинного дому”, вул. Соборна, 16. Час проведення: 11.00 – 17.00
30 жовтня 2009 року, м. Львів, приміщення інформаційно-навчального центру <Парк Знесіння>, вул. Довбуша, 24 (бічна вулиці М. Кривоноса, 12). Час проведення: 10.00 - 16.00
31 жовтня 2009 року, м. Луганськ, приміщення Луганського міського центру зайнятості, вул. 50 років Утворення СРСР, 22б. Час проведення: 10.00 – 16.00
Проект «Розвиток громадянського суспільства» впроваджується Програмою розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з місцевими та міжнародними партнерами за фінансування Міністерства закордонних справ Данії протягом 2009-2011 рр.

Проект спрямований на посилення громадянського суспільства та поширення демократичного управління. Цей Проект сприяє зміцненню відкритого та демократичного суспільства в Україні, що спирається на верховенство права і базується на засадах прав людини, відкритості та відповідальності влади. Метою Проекту є зміцнення ОГС, зменшення їхньої залежності від донорів, а також активізація участі громадян у процесах прийняття публічних рішень через посилення спроможності регіональних та місцевих ОГС допомагати громадянам у вирішенні їх проблем.

Виконавчим партнером Проекту з адміністрування конкурсу грантів для ОГС у семи областях України є Благодійний фонд «Творчий центр Каунтерпарт» (ТЦК).

Під час інформаційної сесії учасники зможуть отримати роз’яснення щодо умов участі та процедури проведення грантових конкурсів, а також прослухати міні-тренінг з написання проектних пропозицій.

Учасникам з поза меж обласного центру проїзд буде відшкодовано проїзд при наявності квитків (витрати на бензин не компенсуються).

Увага! Прохання попередньо повідомити про своє бажання взяти участь в інформаційній сесії менеджеру ТЦК Наталією Купрій, nkupriy@ccc.kiev.ua, тел. 0 44 574 64 11

Детальну інформацію про грантові конкурси та аплікаційні форми можна знайти на сайті ТЦК.

Контакти

Володимир Купрій
виконавчий директор ТЦК
Творчий центр Каунтерпарт (ТЦК)
kupriy@ccc.kiev.ua
http://www.ccc-tck.org.ua/

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/4511/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 693 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0