Головна » 2009 » Грудень » 25 » ОГС Одещини запрошуються на інформаційну сесію
21:13
ОГС Одещини запрошуються на інформаційну сесію
12 січня 2010 року проект «Громадські ініціативи на захист економічних та соціальних прав» («Плануємо громадою») проводить інформаційну сесію для місцевих організацій громадянського суспільства щодо нового грантового конкурсу «Ініціативи з громадського моніторингу процесу планування територій громад та використання земельних ресурсів».
Проект «Плануємо Громадою» виконується Благодійним фондом «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з Інститутом громадянського суспільства. Проект здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах Європейського інструменту з демократії та прав людини (European Instrument for Democracy and Human Rights, EIDHR).

Проект впроваджується в трьох областях: Одеській, Хмельницькій та Тернопільській областях.
 

Головною метою конкурсу є надати підтримку ініціативам організацій громадянського суспільства, спрямованим на захист економічних та соціальних прав громадян в процесі планування територій, забезпечення участі громадськості в процесі вироблення місцевої політики у цій сфері та моніторинг дій влади з питань планування територій та використання земельних ресурсів.
 

Під час інформаційної сесії учасники зможуть отримати роз'яснення щодо умов участі та процедури проведення грантового конкурсу.
 

Учасникам з поза меж обласного центру проїзд буде відшкодовано проїзд при наявності квитків (витрати на бензин не компенсуються).
 

Місце проведення:
12 січня 2010 року – м. Одеса, готель «Вікторія», вул. Генуезька, 24-а
Час проведення: 11.00 – 13.00
 

За додатковою інформацією звертайтесь до:
Менеджера проектів ТЦК Романа Шутова, тел./факс 0 44 574 64 11/13, shutov@ccc.kiev.ua та Асистента проектів ТЦК Таранець Катерини тел./факс 0 44 574 64 11/13, taranets@ccc.kiev.ua
 
 

Джерело: http://civicua.org/news/view.html?q=1321745
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 728 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0