Головна » 2009 » Грудень » 3 » Онлайн-радіостанція «Молоде радіо» оголосила конкурс матеріалів, присвячених виборчій кампанії
12:11
Онлайн-радіостанція «Молоде радіо» оголосила конкурс матеріалів, присвячених виборчій кампанії
Онлайн-радіостанція «Молоде радіо» оголосила конкурс матеріалів, присвячених виборчій кампанії. Його мета – подати думки та потреби виборців, які є актуальними у ті кілька місяців, що передуватимуть обранню наступного Президента у 2010 році.
Саме очікування та потреби виборців, а не «за» та «проти» конкретного кандидата, на думку організаторів конкурсу, є найважливішими, проте мало представлені у провідних медіа.

Конкурс виборчих матеріалів «Молодого радіо» відбуватиметься у 2-х номінаціях.
Перша номінація – «Мої! вибори» - для висловлення власного погляду на вибір майбутнього Президента. До участі в конкурсі допускатимуться лише ті матеріали, у яких пишеться про ПРОБЛЕМУ або ПРОБЛЕМИ (з точки зору автора) – які в першу чергу має вирішити майбутній Президент, або ж якості та підходи, які кандидат має демонструвати.
 

УВАГА! Роботи, у яких писатиметься не про інтереси/очікування автора, а про переваги й недоліки конкретного кандидата/кандидатів, не розглядатимуться, і участі у конкурсі не братимуть.
 

Друга номінація – «Вибори на моїй вулиці» - для розповідей про те, які проблеми/питання є для виборців конкретного регіону (міста, села, вулиці) визначатимуть їхній вибір на президентських виборах.
Умови участі
До участі в конкурсі приймаються текстові (стаття, пост у блозі), фото- та аудіо (подкасти) матеріали.
 

Участь у конкурсі може брати громадянин України будь-якого віку та професії, яка жодним чином (прямо чи опосередковано) не пов’язана з конкретним кандидатом, виборчим штабом чи організацією (особою), яка публічно заявила про підтримку конкретного кандидата на президентську посаду.
 

Роботи, які відповідають наведеним вимогам, оперативно розміщуються у розділі«Мої! вибори»на сайті «Молодого радіо» (molode.com.ua), а аудіо-матеріали – також на Каналі громадського подкастинґу C-pod (c-pod.molode.com.ua).
 

У кожній номінації буде визначено по 2 переможці на основі даних про кількість переглядів на сайті, передруків та посилань на інших сайтах та блоґах.
 

Кожен переможець отримає грошову винагороду – 400 гривень.
 

Роботи приймають на molode@gmail.com (тема – «На конкурс «Мої вибори»)ДО 15 ГРУДНЯ.

Конкурс виборчих матеріалів проводиться у рамках проекту «Створення блоґ та подкаст-платформи «Мої! вибори» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Джерело: kolo-initiative@googlegroups.com
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 640 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0