Головна » 2010 » Листопад » 2 » Ось такою нам запам'яталася 4 Безпекова інтернет-вікторина до Київського безпекового форуму
19:00
Ось такою нам запам'яталася 4 Безпекова інтернет-вікторина до Київського безпекового форуму
У суботу, 30 жовтня 2010, о 19:00 підбиті остаточні результати 4-ї Безпекової інтернет-вікторини. Апеляцій, протестів, зауважень не надходило. Натомість, учасники високо оцінили якість, стиль та актуальність аналітичних матеріалів до 4 Київського безпекового форуму, на яких базувалися запитання вікторини.
Загалом на 4-ту Безпекову інтернет-вікторину було зареєстровано 66 учасників з 18 регіонів країни :

1. Донецька область – 14 учасників
2. Тернопільська область - 12
3. м. Київ - 9
4. Харківська область - 4
5. Луганська область - 3
6. Львівська область - 3
7. Рівненська область - 3
8. АР Крим - 2
9. Запорізька область - 2
10. Київська область - 2
11. Сумська область - 2
12. Хмельницька область - 2
13. Волинська область - 1
14. Дніпропетровська область - 1
15. м. Севастополь - 1
16. Одеська область - 1
17. Черкаська область - 1
18. Чернігівська область – 1

Десятка лідерів склалася з учасників, що першими надіслали анкети з 12-ма вірними відповідями на 12 конкурсних питань, та виглядає наступним чином:
1. Лінєвич Павло Геннадійович, Київ
2. Жамба Олександр Олегович, Тульчин
3. Бойко Злата Олександрівна, Маріуполь

4. Гриценко Ольга Андріївна, Маріуполь
5. Писаренко Антон Миколайович, Маріуполь
6. Тарселлі Вітторіо Вітторійович
7. Ясірова Юлія Федорівна, Маріуполь
8. Опанасенко Аліна Володимирівна, Київ
9. Ясюченя Наталія Миколаївна, Тернопіль
10. Очко Ігор В'ячеславович, м. Здолбунів
 

Відрадно зазначити, що учасниками вікторини традиційно стають представники різних верство населення: учні, студенти, вчителі, науковці, державні службовці, співробітники медіа, спеціалісти різних галузей народного господарства. Зокрема, 4-та Безпекова вікторина відзначена підвищеною кількістю учасників – учнів загальноосвітніх закладів. Також несподіванкою стала успішна участь учасників з Маріуполя, що є сенсацією за усі роки проведення вікторини (здебільшого, більшість учасників і 10-ка лідерів формувалася з киян).
 
 
У трійки призерів попереду незабутні враження від 4-го Київського безпекового форуму, спілкування з провідними політиками. дипломатами, науковцями та аналітиками України та Європи. Варто відзначити, що серед них немає новачків - всі давно і серйозно приймають участь в дипломатичних інтернет-вікторинах Ліги "ДИПКОРПУС".
 

Лінєвич Павло Геннадійович – студент Інституту міжнародних відносин КНУ ім Т.Шевченка, очільник Департаменту внутрішніх зв'язків Ради студентів Інституту міжнародних відносин КНУ ім Т.Шевченка, представник Політико-дипломатичного клубу "Ambassador" (м. Київ)

 
Жамба Олександр Олегович - незалежний журналіст, громадський діяч, випускник Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ (Вінницька обл. м. Тульчин)

 
Бойко Злата Олександрівна - студентка Маріупольського державного університету, редактор молодіжного видання "UNIVERсам", член Молодіжного виконкому м. Маріуполя, Директор Інформаційного депаратменту Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" (м. Маріуполь)
 
 
Учасників, що посіли місця з 4 по 10 також очікують сувеніри на згадку, а решту наших друзів та колег ми можемо порадувати тим, що готуємося до чергової інтернет-віторини з міжнародних відносин!
 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 724 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0