Головна » 2017 » Травень » 15 » Творчі плани та анонси заходів Ліги "ДИПКОРПУС" на травень-червень 2017 року
03:28
Творчі плани та анонси заходів Ліги "ДИПКОРПУС" на травень-червень 2017 року

Ліга "ДИПКОРПУС": творчі плани на травень-червень 2017. Маріуполь,Ліга ДИПКОРПУС,Інтісар Аль-Хурані,Марія Велько,шахи,мультикультуралізм,Мариуполь,Лига ДИПКОРПУС,Интисар Аль-Хурани,Мария Велько,шахматы,мультикультурализмВіце-секретар Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" Інтісар АЛЬ-ХУРАНІ та Керівник наукового департаменту Марія ВЕЛЬКО поділилися планами на найближчі тижні. Серед заходів - майстер клас до Дня вишиванки та події в рамках Дня Європи у м. Маріуполі, серед яких кінопоказ. Червень розпочнеться тренінгом з прав людини (м. Маріуполь).

Напередодні відбувся черговий етап проекту "Жива бібліотека - Маріуполь Мультикультурний" (автори - Інтісар Аль-Хурані та Марія Велько в рамках проекту "Етно-Майстерня"). В його рамках усі охочі спілкувалися з маріупольцями карачаєво-черкеського, кубинського, азербайджанського та йорданського походження про особливості їх етносу, культури та повсякденного життя. Посилання на фотозвіт тут.


Ще одним заходом цих вихідних був турнір-презентація "Триагональні шахмати", яким від Ліги "ДИПКОРПУС" опікувалася Марія Велько. Мета події - привернути увагу до інтелектуального розвитку, здорового та цікавого дозвілля, а також непересічної інновації - гри в шахи, яка розрахована на трьох гросмейстерів на одній дошці. Посилання на фотозвіт "Триагональні шахмати" тут.

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 602 | Додав: dipcorpus-mdgu | Теги: Лига ДИПКОРПУС, Марія Велько, Мария Велько, Маріуполь, Интисар Аль-Хурани, Інтісар Аль-Хурані, Мариуполь, Ліга ДИПКОРПУС, шахи, мультикультуралізм | Рейтинг: 0.0/0