Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Актив Асоціації Студентів Політичної Науки запрошує до співпраці у проекті із видання політологічного науково-популярного журналу
16:42
Актив Асоціації Студентів Політичної Науки запрошує до співпраці у проекті із видання політологічного науково-популярного журналу
Актив Асоціації Студентів Політичної Науки запрошує до співпраці у проект із видання політологічного науково-популярного журналу Актив Асоціації Студентів Політичної Науки ініціює проект із видання політологічного науково-популярного журналу. Журнал планується видавати спочатку для професійного кола та розповсюджувати у бібліотеках ВНЗ, крупних громадських та політичних організаціях. Вже через півроку журнал має вийти на всеукраїнський ринок науково-популярних видань. 
Для участі у роботі над журналом запрошуються студенти, які цікавляться політикою, мають власну наукову та громадську позицію та готові розвивати власні навички у журналістиці, верстці, дизайні, роботі із спонсорами та партнерами.
Кожен бажаючий може надіслати свою статтю на політичну тематику (у науково-популярному стилі, про серйозні речі - доступною мовою) на адресу відповідального редактора – Олександри Азархіної, Голови НТСА філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка – luminaless@gmail.com. 

Для того, об ваша стаття потрапила у перший номер, її необхідно надіслати до кінця поточного тижня – 12 жовтня. Вимоги до статті - обсяг до 5000 тис. друк. знаків, посилання та цитування за бажанням, формат - вільний, тематика - актуальна.

Робота в журналі може стати вашою школою наукової та громадської діяльності, зав’язати цінні ділові контакти, створити Ваше професійне ім’я.

ДЖЕРЕЛО: Рада Молодих Вчених ф-ту міжн. відносин ЛНУ
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 639 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0