Головна » 2009 » Грудень » 21 » Постдокторські стипендії програми AMAROUT Europe
21:41
Постдокторські стипендії програми AMAROUT Europe
Програма AMAROUT Europe – акція Марії Кюрі у межах Сьомої рамкової програми – профінансує однорічні постдокторські стипендії для наукової роботи в Мадридському науково-дослідницькому інституті (Madrid Institute for Advanced Studies) http://amarout.imdea.org/ .
Стипендії надаються науковцям в тому числі з країн з-поза меж Євросоюзу (Incoming Fellows) строком на один рік із можливістю подальшого подовження.

Для участі у конкурсі необхідно мати науковий ступінь та мінімум чотири роки наукового стажу.

Мадридський науково-дослідницький інститут складається із кількох дослідницьких центрів, що спеціалізуються у таких галузях: енергетика, продукти харчування, матеріалознавство, нанотехнології, мережі, соціальні науки, програмне забезпечення, вивчення води.
Головні критерії відбору кандидатів – дослідницькі здібності аплікантів, професійні здобутки, а також відповідність теми пропонованого дослідження апліканта напрямкам роботи Інституту.
 

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайнову аплікаційну форму, а також надати:
- життєпис із вказівкою на досвід наукової роботи, основні публікації, навики та вміння, а також на очікуваний вплив цієї стипендіальної програми на подальше професійне зростання апліканта на батьківщині;
- опис дослідницького проекту.
Найближчий дедлайн на подання документів – 2 січня 2010 року.
Контекст: Сьома рамкова програма з підтримки дослідницької діяльності (РП7 - Seventh Research Framework Programme, FP7)
 

Джерело: http://www.eu-edu.org/news/info/389
Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 759 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0