Головна » 2009 » Жовтень » 10 » Премія Ради Європи "Europe is More Than You Think"
21:20
Премія Ради Європи "Europe is More Than You Think"
Молоді журналісти, фотографи і відеооператори можуть позмагатися за вісім призів премії 2009 "Europe is More Than You Think". Премія організована спільно Радою Європи і European Youth Press, найбільшою в регіоні спільнотою молодих медіа-творців.
Рада Європа добре відома своєю 60-річною підтримкою прав людини, демократії та верховенства права. Та це ще не все.
Організація також працює, щоб зупинити страти, захищати мови меншин, поліпшити економічні та соціальні права, гарантувати якість лікарських засобів та викорінення дискримінації у всіх її проявах.

Засновники премії запрошують журналістів, фотографів і відеооператорів, які поділяють ці цінності, вийти за рамки заголовків, які домінують в загальному розумінні Європи - великі уряди, міжнародні фінансові та торговельні угоди, - і зосередитися на здобутках Європи, які, занадто часто лишаються непоміченими.

Завдання - дати можливість молодим фахівцям медіа вирватися за межі стереотипів і побачити Європу по-новому, щоб зуміти показати - що таке Європа насправді і що означає бути європейцем в 21 столітті.

Премія відкрита для громадян країн Ради Європи.

Учасники повинні бути у віці 18 - 27 років.

Останній термін подання заявки на участь - 1 грудня 2009 року.

Вісім переможців буде оголошено в грудні 2009 року. Перші переможці премії в кожній з чотирьох категорій отримають можливість здійснити 4-денний візит в Страсбург, Франція, взяти участь/представити доповідь на Парламентській асамблеї Ради Європи, яка відбудеться 26-30 січня 2010 року.

Реєстрація http://www.youthmedia.eu/session/new

Think Europe. Think again!


Переклад - портал "Громадський простір" за інформацією European Youth Press

Джерело: http://civicua.org/news/view.html?q=1280229

Переглядів: 724 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0