Головна » 2009 » Грудень » 4 » Презентація Колегіуму ім. Теодора Гойсса - МАРІУПОЛЬ
10:58
Презентація Колегіуму ім. Теодора Гойсса - МАРІУПОЛЬ

Запрошення на презентацію Колегіуму ім. Теодора Гойсса фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст (Німеччина) та «Майстерні громадської активності» (Україна) - Маріуполь, 8.12.2009
Тобі від 18 до 25 років? Тебе непокоять проблеми твого оточення? Ти хочеш бути  активним в своїй громаді та реалізувати свої ідеї? Ти вже брав участь в молодіжних проектах або просто чув про таке та хотів би дізнатися більше? Ти володієш іноземними мовами або говориш тільки українською та російською?
Приходь на нашу презентацію 8 грудня о 15:30 в к. 205, до корпусу Історичного факультету Маріупольського державного гуманітарного університету за адресою пр. Будівельників, 129, та дізнавайся з перших рук про дві цікаві програми, які допомогти тобі в цьому! Презентацію організовано Лігою політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" та Колегіумом ім. Теодора Гойсса, розповідати про цікаві можливості будуть Альона Каравай (Колегуім ім. Теодора Гойсса, «Майстерня громадської активності») та Олена Іванців (Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС").

Програма презентації та короткий опис програм, що презентуватимуться:

1. Колегіум ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст

Колегіум ім. Теодора Гойсса підтримує молодих людей з німецькомовних країн, країн Центральної, Південної та Східної Європи, Кавказу і Центральної Азії віком від 18 до 25 років, які є суспільно активними та хочуть змінити щось на краще у своєму оточенні. Протягом року колегіати можуть підвищувати свою обізнаність та набувати нових навичок в рамках спеціальних семінарів, а також реалізовувати власний проект. Після закінчення року в колегії випускники можуть отримати новий досвід в рамках кількамісячної практики в нашому офісі або стати активними членами спілки мовного і культурного обміну МітОст. Детальніша інформація на http://www.theodor-heuss-kolleg.de/.

Ця програма для тебе, якщо тобі від 18 до 25 років та ти давно хотів реалізувати свої ідеї громадських проектів в міжнародній молодіжній програмі. З цього року Колегіум пропонує тобі дві можливості участі:
- якщо ти знаєш німецьку, то можеш подаватися на участь в одному з чотирьох літніх семінарів тут (http://www.theodor-heuss-kolleg.de/bewerbung.html);
- якщо ти знаєш німецьку АБО російську, то можеш подаватися на участь в одному літньому семінарі тут (http://www.theodor-heuss-kolleg.de/aplikacija.html).
Подавати заявки можна відтепер до лютого 2010 року.

2. «Майстерня громадської активності» (фонд ім. Гайнріха Бьолля Київ, „Фундація регіональних ініціатив” Рівне, Харків, Хмельницький, Донецька громадська організація „Альянс”, „Молода Черкащина” Черкаси, „Клуб молодих лідерів” Сімферополь)
„Майстерня громадської активності" націлена на підтримку молоді в реалізації перших власних проектів та в кваліфікації учасників до успішної реалізації цих проектів. З 2010 року програма реалізовуватиметься в п’яти регіонах України на специфічних для поданих регіонах мовах зі спільним заключним семінаром у Києві.
Ця програма для тебе, якщо тобі від 18 до 25 років, якщо ти живеш в одному з п’яти цільових регіонів і якщо тобі цікава участь в регіональній інтенсивній програмі. Подавати заявки можна буде з березня 2010 року.

Хочеш знати більше – приходь до нас! Будемо раді бачити тебе на презентації!

Щирі вітання,
Даша Кaленюк (харківська ФРІ, «Майстернія громадської активності»)
Олена Іванців (Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС").

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 751 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0