Головна » 2010 » Жовтень » 23 » Презентація Ліги "ДИПКОРПУС" прикрасила церемонію відкриття ПК "Молодіжний" ("Континенталь") у м. Маріуполі
21:49
Презентація Ліги "ДИПКОРПУС" прикрасила церемонію відкриття ПК "Молодіжний" ("Континенталь") у м. Маріуполі
 23 жовтня 2010 року об 11.00 у Старому місті Маріуполя відбулося відкриття відреставрованого старовинного легендарного готелю "Континенталь", що відтепер починає нове життя у якості Палацу культури "Молодіжний".
Унікальна ініціатива громадськості Маріуполя та Маріупольської міської ради уможливила функціонування нового об'єкту культури, що сприятиме культурному дозвіллю молодих маріупольців,а аткож налагодженню стабільної роботи громадсбких організацій Маріуполя, що зможуть викоритовувати, без перебільшення, розкошні площі "Континенталю" для своїх акцій та заходів.
Секретаріат Ліги "ДИПКОРПУС" та актив Маріупольскої штаб-квартири Ліги "ДИПКОРПУС", який вніс і власний внесок у ремонт і підготовку до відкриття Палацу культури "Молодіжний", взяли участь в урочистій церемонії та святковому концерті.
Діяльність Ліги "ДИПКОРПУС" була представлена, на ряду з проектами інших маріупольських громадських ініціатив, усім гостям відкриття Палацу культури "Молодіжний". Презентація включала розкошний стенд, де на 60 світлинах відображалася ретроспектива найзначущих акцій Ліги "ДИПКОРПУС", буклети про діяльність Ліги "ДИПКОРПУС" (розробка та дизайн - Злата Бойко, Інформаційний департамент Ліги "ДИПКОРПУС").
Майже кожного учасника вразила теплота атмосфери відкриття "Континеталю", що і сам скучив за фестивальним настроєм (Палац культури пербував під замком від 2008 року). Конструктивне спілкування громадського активу Маріуполя, талановитої молоді, керівництва міста в ході заходу переконувало, що у Маріуполя попереду чимало подій та заходів, що і надалі змінюватимуть на краще обличчя міста і утверджуватимуть Маріуполь у якості новітнього культурного центру України.
 
Антон Писаренко для
Інформаційного департаменту Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
е-пошта: dipcorpus@ukr.net  
www.dipcorpus.at.ua
 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 552 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0