Головна » 2009 » Листопад » 7 » Приєднайся до волонтерського руху Міжнародної громадської організації "Основи свободи"
21:41
Приєднайся до волонтерського руху Міжнародної громадської організації "Основи свободи"
Міжнародна громадська організація <<Основи Cвободи>> запрошує до себе в гості подивитися разом фільмики, поспілкуватися, разом попити чаю, а ще - взяти участь у нашому волонтерському русі і здобути досвід, який потрібен саме вам. Який саме?
Наприклад, в організації міжнародних конференцій. Або з перекладом статей та екскурсіями і спілкуванням з іноземними гостями. Можна долучитися до створення або цікавого наповнення веб-сайту, або відчути свої сили у випуску вісника <<Основ Свободи>> чи графічного і творчого його оформлення.
Наші волонтери мають доступ до цікавих тренінгів, корисної інформації, здобувають досвід для особистого розвитку та майбутньої улюбленої роботи, часто їздять за кордон для участі у заходах наших колег з усього світу:Швейцарії, Індії, Австралії, Канади, мають власну посвідку волонтера, беруть участь у тренінгах та літніх таборах, але найважливіше те, що кожен з нас може докласти свою частку у побудову вільного, мирного і самодостатнього суспільства, починаючи з себе, з нашого міста і нашої держави.

Волонтерські заходи проводитимуть у Києві, а також інших містах України та за кордоном. Вік учасників - від десяти до ста десяти. Термін подання та термін співпраці - необмежений.

Запрошуємо!

*Контакт *
Ольга Гудз
Міжнародна громадська організація "Основи свободи" (Foundations for
Freedom)
ukrainoluby@yahoo.com
офіс: 8(044)574-64-99
моб.: +38-063-1428922
http://www.f-4-f.org/

Джерело: http://groups.google.com.ua/group/
kolo-initiative/browse_thread/thread/518f0f2aff132ddf?hl=uk&utoken=oT-fqDIAAAC1sIphTUnwLTDvxQHclJHCAy2WV2D50-PKvkrbZoz7rO_Oj4xO2IwRZBei8zY16VZskEBtOnU75XlvdMjYQfDb
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 814 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0