Головна » 2009 » Листопад » 20 » Приєднайтесь до акції “Миколай про Тебе не забуде” у своєму місті!
19:41
Приєднайтесь до акції “Миколай про Тебе не забуде” у своєму місті!
Сердечно запрошуємо громадські організації, благочинні фундації, центри соціальних служб, центри волонтаріату, ініціативні групи молоді долучитися до благочинної акції „Миколай про Тебе не забуде!”.
Акція покликана вшанувати пам’ять великого благодійника святого Миколая та звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. Завданням акції є зібрати та роздати подарунки (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити) для тих, які могли би залишитися без уваги в день Св. Миколая 19 грудня.
 Ці подарунки стануть символічним даром, свідченням нашої уваги та щирої любові до ближніх. Сподіваючись на Вашу участь в акції, маємо надію, що вона охопить якнайбільше дітей та молоді нашої країни. Акція відбувається вже восьмий рік поспіль, організовується МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами, громадськими організаціями та спільнотами.

У 2008 році лише у Львові до неї долучилося 700 волонтерів – учнів старших класів та студентів, які принесли подарунки від Миколая безпосередньо до 3200 дітей. Акція також проводилась у Харкові, Луганську, Ужгороді, Кузнєцовську, Золочеві, Вінниці, Тернополі, Івано-Франківську, Ізмаїлі та Луцьку. В кожному з міст була проведена одна з нище поданих акцій, яка дала можливість подарувати віру в чудо тих, які цього справді потребуюють.

Можливі форми участі в акції:
організація святкової акції у своєму місті (волонтери - помічники Святого Миколая дарують цукерки та вітальні листівки усім перехожим на вулицях, вітаючи з Днем Миколая. Таким чином, хочемо показати, що інколи щира усмішка та привітні слова можуть також творити справжні чудеса. Акція покликана створити атмосферу свята та нагадати усім про День Святого Миколая! Захід буде проводитися водночас у різних містах України) ;
організація роботи Фабрики Святого Миколая у своєму місті (впродовж тижня у визначеному місці відбувається збір та пакування подарунків відповідно до адрес потребуючих, 18-19 грудня волонтери – помічники Миколая розносять подарунки безпосередньо по адресах дітей з малозабезпечених родин, дітей-сиріт, дітей з особливими потребами);
реалізація вашої власної ініціативи допомоги тим, хто цього потребує (наприклад, відвідування лікарні, будинку престарілих, акція для дітей-вулиці, або ж допомога для колонії у справах неповнолітніх).

Особливістю акції „Миколай про тебе не забуде” є те, що вона залучає велику кількість волонтерів, які присвячують свій час для того, аби стати ангелами Добра та дарувати іншим радість, щастя та усмішки.

Завдяки цьому творяться справжні чудеса, і відбувається те, що здавалося неможливим. Особливо запрошуємо до співпраці ті організації, які мають досвід у проведенні благочинних акцій та праці з волонтерами.

Якщо Ви зацікавлені в тому, аби у грудні 2009 року зробити щось добре та позитивне разом, просимо зголоситися до 25 листопада ел.поштою, або телефоном (назва організації, контактна особа, форми участі).

Контакт з оргкомітетом: Світлана тел 0977775242, 067 39 49 230, ел.пошта: info@mykolaj.com.ua

Контактні особи: Яремко Олена, Христина Папроцька www.mykolaj.com.ua
Контакти
Христина Папроцька
Академія Української Молоді
aum.ukr@gmail.com
http://www.mykolaj.com.ua/

Джерело: http://gurt.org.ua/partnerships/4749/
Категорія: Волонтаріат | Переглядів: 1141 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0