Головна » 2009 » Жовтень » 23 » Програма стипендій для молоді Севастополя
23:19
Програма стипендій для молоді Севастополя
Посольство США в Україні оголошує початок конкурсу серед учнів старших класів м. Севастополя для участі у Програмі стипендій з вивчення англійської мови. Ця програма надасть можливість 60 учням м. Севастополя з малозабезпечених сімей у віці 14-15 років вивчати англійську мову протягом двох років за комунікативною методикою і з використанням американських навчальних посібників.
Заняття будуть проходити з листопада 2009 по червень 2011 року на базі загальноосвітньої школи 3 і будуть адмініструватися неурядовою громадською організацією "Миротворець" в м. Севастополь.
Програма передбачає заняття з англійської мови в позакласний час три рази на тиждень, включаючи роботу з комп'ютером, участь у громадських та культурних заходах, а також інтенсивні літні мовні школи протягом двох тижнів у червні 2010 і 2011 року. Після закінчення програми учасники отримають сертифікати від Посла США в Україні. Для участі в програмі студенти будуть відібрані у відкритому конкурсі.

Запрошуються до участі в конкурсі:
учні старших класів м. Севастополя 14-15 років з малозабезпечених сімей,
мають базові знання англійської мови,
мотивацію вивчати англійську мову,
можливість регулярно відвідувати всі заняття протягом двох років і мають хорошу дисципліну.

Як взяти участь у програмі:
Заявка складається з заповненої аплікаційної форми, короткого есе англійською мовою, написаного учнем від руки, і офіційного документа, що підтверджує, що учень відбувається з малозабезпеченої сім'ї.

Для отримання бланків анкет і подання заявок для участі в конкурсі можна звертатися в офіс громадської організації "Миротворець" за адресою:
Громадська організація "Миротворець"
м. Севастополь, вул. Карантинна, 23, офіс 2
Телефон для довідок: 93-1813

Останній день подачі заявок - 30 жовтня 2009 р.

Джерело: http://civicua.org/news/view.html?q=1286913

Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 757 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0