Головна » 2011 » Липень » 25 » Програма транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна на 2007-2013
21:14
Програма транскордонного співробітництва Польща - Білорусь - Україна на 2007-2013
У зв'язку з конкурсом, оголошеним програмою PL-BY-UA, шукаємо організації та місцеве самоврядування, зацікавлених у створенні консорціуму, щоб отримати фінансування.
Основною метою проекту є підтримка розвитку транскордонного співробітництва. Передусім ми можемо реалізувати проекти в рамках дій 3.1 (тобто розвиток регіональних та місцевих можливостей прикордонного співробітництва). Метою дії 3.1. є підвищення здатності прикордонного співробітництва на місцевому та регіональному рівні.
Останній термін прийому заявок 30 вересня, тому прoсимо якнайшвидше приймати рішення.

Подати заявку на фінансування може лише особа з прикордонних районів (див. карту ) Це може бути як і NGO, так і самоврядування, в кожному конкретному випадку є вимога про некомерційну діяльність. Організації можуть бути з Польщі, або Білорусі чи України. Ймовірно, ті проекти отримають гранти, які будуть мати великі фінансові наклади (наприклад, від 1 млн. і більше).
 
Під час складання проєкту слід зауважити, що від суми, яку хочемо отримати, мусимо мати свій власний внесок, який становить 10%. Ми розуміємо, що одна організація не може понести всі фінансові витрати і виконати всі вимоги спонсорів. Тому важливим фактом є можливість поділу 10% між партнерами в проєкті. Немає суворого вимогу, щоб цей поділ був рівний.

Важлива інформація: кількість партнерів у проекті, може бути яка завгодно, а у особливих ситуаціях вони можуть бути не з прикордонних районів.

Спонсор зі своєї сторони організовує форум для партнерів. Термін зустрічі партнерів - це 30 серпня 2011, Люблін (реєстрація триває до 15 серпня). Для консорціум організацій, які раніше заявили про свою співпрацю, швидше за все, буде можливість відшкодування дорожніх витрат та проживання. Кількість місць обмежена.

Ми чекаємо на зацікавлених у партнерстві до 29 липня 2011 року.
 
Спільний Технічний Секретаріат у Варшаві та його представництва у Львові і Бресті організовують Дні відкритих дверей для потенційних аплікантів 2-го конкурсу проектів у рамках Програми. Заходи стануть додатковою нагодою отримати інформацію про Програму та умови відкритого 2-го конкурсу проектів та удуть проходити згідно з наступним графіком:
- у Варшаві: кожного вівторка з 26 липня по 6 вересня 2011 року
- у Львові: кожного вівторка з 26 липня по 6 вересня 2011 року
- у Бресті: 28 липня 2011 року та кожного вівторка з 2 серпня по 6 вересня 2011 року

Детальніше на http://www.pl-by-ua.eu/ua
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 1101 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0