Головна » 2009 » Грудень » 26 » Рада шукає волонтерів!
19:35
Рада шукає волонтерів!
Студентська рада при голові Голосіївської у м. Києві державної адміністрації для активної молоді, що бажає професійно працювати та здобувати досвід у роботі з органами державної влади, громадському секторі, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад (на волонтерських засадах).
Вимоги до кандидатів: кандидат повинен мати активну життєву позицію, досвід роботи в органах студентського самоврядування або громадських організаціях, вільно володіти українською мовою; знати принаймні одну іноземну мову (окрім російської) та вміти працювати в команді.
--- Директор Школи студентського самоврядування (організація та проведення Школи студентського самоврядування в Голосіївському р-н м. Києва)
--- Прес-секретар Студентської ради (керівництво прес-службою, співпраця з відповідним відділом державної адміністрації)
--- Координатор благодійних проектів для дітей (необхідно: досвід по організації благодійних акцій)
--- Юристконсул, Юрист
--- Директор Юридичної клініки Студентської ради
--- Журналіст газети Студентської ради («Студентська думка», наклад 7-10 тис.)
 

За додатковою інформацією звертайтесь до: Дмитро Раімов Заступник голови Студентської ради при голові Голосіївської у м. Києві державної адміністрації
e-mail: raimov.dio@gmail.com & raimov@i.ua соц.мережа «Вконтакте»: http://vkontakte.ru/id10688103 (помітка: Студентська рада)

тел. 063 74 8888 4 (вівторок – п’ятниця, з 10.00 до 14. 00)

Контакти
D.Raimov
Студентська рада при голові Голосіївської у м. Києві державної адміністрації
raimov.dio@gmail.com
063 74 8888 4
raimovdio - skype

http://gurt.org.ua/vacancies/5101/
Категорія: Волонтаріат | Переглядів: 1187 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0