Головна » 2010 » Травень » 29 » Результати конкурсних змагань "Маріупольскі ЄвроТижні" в рамках Всеукраїнськиого Дня Європи-2010
20:24
Результати конкурсних змагань "Маріупольскі ЄвроТижні" в рамках Всеукраїнськиого Дня Європи-2010
 У рамках святкування Днів Європи - 2010 в Маріуполі, Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" за підтримки Посольства ЄС в Україні, Маріупольської міської ради, і Маріупольського гуманітарного університету провели низку заходів. Сьогодні на євросцені Маріупольського Євромістечку нагороджені призери "Маріупольських ЄвроТижнів":
Маріупольська шкільна ЕвроОлімпіада!

Громадська організація «ДИПКОРПУС» за підтримки Відділу освіти виконкому Маріупольської міської ради та Маріупольського державного гуманітарного університету щорічно з метою популяризації питань євроінтеграції та інформації про співробітництво України і ЄС проводять захоплюючу і креативну Евроолімпіаду для учнів загальноосвітніх закладів міста.
Під час першого етапу на базі шкіл учасники працюють над інтелектуальними тестами, візуальними завданнями, пишуть есе. Під час другого туру на базі Маріупольського державного гуманітарного університету учасники змагаються у творчих конкурсах, що передбачають знання основних аспектів життя і реалій сучасної Європи.
Кращими з кращих фіналістов 2 тури Евроолімпіади-2010 стали:

1 місце - Коваленко Олексій (навчально-виховний комплекс школа гімназія № 27)
2 місце - Куракін Сергій (Міський ліцей) та Качкін Герман (навчально-виховний комплекс школа гімназія № 27)
3 місце - Карабугошвілі Ксенія (загальноосвітня школа № 26)
 

Євро-Брейн-Ринг!
Міський турнір з Євро-Брейн-Рингу - інтелектуальне змагання, покликане потримати реноме Маріуполя як батьківщини офіційних правил улюбленої багатьма українцями гри «Брейн-Ринг». Конкретна місія змагання - доносити знання про Європу в захоплюючій ігровій формі. Турнір традиційно присвячений Дню Європи і має тематичні серії питань про культуру, історію, географію, суспільне житті країн континенту. У Маріуполі турнір проводиться вже 5 років.
Участь у цьогорічному змаганні взяли 6 команд.

1 місце - команда «Збірна Олбані»
2 місце - команда «Острів скарбів»
3 місце - команда «Могутня купка»
 

Маріупольські ФотоЕкспедіціі!
Проект «Маріупольські фотоекспедіціі» - культурно-патріотична ініціатива Ліги «ДИПКОРПУС» у формі фото-квесту, що покликана привернути увагу маріупольців і гостей міста до унікального обличчя Маріуполя, гідного любові та поваги. Учасники фотоекспедіцій у форматі гри-головоломки подорожують по місту і відображають неповторні урбаністичні пейзажі, архітектурні дива, шедеври мариністики. За матеріалами «Маріупольських фотоекспедіцій» готується вихід іміджевого компакт-диску про Маріуполі для презентаціі перед нашими партнерами в Європі і в усьому світі.
Кращі результати в розгадці завдань етапів фотоквесту і якісні фотографії Маріуполя показали:

1. Орлов Дмитро
2. Ілля Бондар
3. Головльова Алла

Доценко Світлана Олександрівна
Директор Департаменту євроінтеграції
Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
тел.: (050) 059-52-19
е-пошта: dipcorpus-mdgu@ukr.net  
www.dipcorpus.at.ua  
Категорія: День Європи - Маріуполь - 2010 | Переглядів: 1053 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0