Головна » 2010 » Березень » 5 » Розпочато підготовку до проведення круглого столу на тему: «Нова Європейська дипломатична служба».
16:33
Розпочато підготовку до проведення круглого столу на тему: «Нова Європейська дипломатична служба».
26 березня 2010 р. о 10.00 у приміщенні Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» у співпраці з Комітетом з питань євроінтеграції, Програмою сприяння парламенту України та Посольством Европейського Союзу проводить інформаційний круглий стіл на тему: «Нова Європейська дипломатична служба».
Про це портал "ДИПКОРПУС" повідомив керівник орггрупи проекту Ілля Григорович Донченко, заступник директора Київського департаменту Ліги "ДИПКОРПУС".
 

Даний захід покликаний щироко презентувати реформи ЄС у сфері зовнішньополітичної діяльності. Круглий стіл був перенесений з грудня 2009 року у зв’язку з проведенням президентських виборів.
 

Очікується, що участь у заході візьмуть представники Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції, Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, Посольства Європейського Союзу, Міністерства закордонних справ України, Посольства Іспанії (як країни, що нині головує у Європейському Союзі), експерти неурядових організацій та Міністерства закордонних справ України.
 

Довідкова інформація:
тел.: + 38 097 380 64 86
е-пошта: dipcorpus-kyiv@ukr.net
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 742 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0