Головна » 2009 » Грудень » 25 » Розробка навчальних кейсів щодо СВБ в Центральній та Східній Європі
21:06
Розробка навчальних кейсів щодо СВБ в Центральній та Східній Європі
Проект www.svb.org.ua відбувається за підтримки Європейської Академії Бізнесу в Суспільстві (European Academy of Business in Society, EABIS) та за участі Спільноти Соціально Відповідального Бізнесу (Україна), Університету Леона Козмінського (Польща), CEU Business School (Угорщина) та Вищої школи менеджменту Санкт-Петербурзького державного університету (Росія). Його метою є розробка кейсів на основі практик компаній Центрально-Східної Європи (по 2 кейси з України, Росії, Угорщини та Румунії).
Відомо, що СВБ має свою культурну специфіку і залежить від політичних традицій, рівня соціального діалогу та рівня законодавчої врегульованості соціальної сфери та сфери охорони навколишнього середовища.
 
 Існує безліч публікацій, які ґрунтовно пояснюють, чому цінності та ставлення до СВБ, що поділяються працівниками та менеджерами компанії, матимуть великий вплив на рівень її розвитку. Дослідження демонструють, що менеджери поводяться по-різному в різних країнах у зв’язку з відмінностями у культурі організації праці. Із щораз більшою інтеграцією центрально-східноєвропейського регіону в глобальну економіку набуває важливого значення аналіз особливостей діяльності бізнесу та його ролі в суспільстві саме цих країн.
 

В ЦСЄ назріла потреба впровадити дисципліни з вивчення теорії та практики соціальної відповідальності бізнесу в загальні та вузькоспеціалізовані освітні програми менеджерів, а також в корпоративні програми розвитку персоналу середньої ланки. Збірка кейсів слугуватиме важливою навчальною основою для цієї мети.
 

Повний опис проекту "Розробка навчальних кейсів щодо соціальної відповідальності бізнесу в Центральній та Східній Європі"

Також ми запрошуємо до співпраці авторів для написання кейсів.
Детальний опис можливостей залучення авторів
 

Джерело: http://www.svb.org.ua/node/1201
Категорія: Повідомлення | Переглядів: 675 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0