Головна » 2010 » Серпень » 3 » Що б Ви сказали лідерам країн світу?
17:07
Що б Ви сказали лідерам країн світу?
Представництво Організації Об'єднаних Націй в Україні повідомляє про проведення кампанії «Громадяни світу - посли Організації Об'єднаних Націй», яка заохочує громадян світу, у тому числі й українців, висловити свою думку про досягнення Цілей розвитку тисячоліття та звернутися до світових лідерів з допомогою відео-повідомлення на YouTube.
6 переможців зустрінуться в Нью-Йорку з Генеральним секретарем ООН.
У цьому році конкурс триває до 31 серпня 2010 року і присвячений темі досягнення Цілей розвитку тисячоліття, сформульованих в Декларації тисячоліття.
Претендентам на звання громадян світу - послів ООН необхідно висловити свою точку зору, поділитися особистим досвідом та запропонувати шляхи досягнення Цілей.
Результати конкурсу будуть оголошені під час саміту ЦРТ в Нью-Йорку 23 вересня. Це дасть змогу для шістьох переможців конкурсу побачити як їх послання стануть одним з компонентів глобальних ідей щодо досягнення Цілей розвитку тисячоліття, до того як вони приїдуть до штаб-квартири організації з нагоди відзначення Дня ООН - 23 жовтня 2010 року.
З 23 червня на каналі You Tube з’явилися відео-заклики Джорджа Клуні, Анджеліни Жолі, Ліонела Мессі та інших відомих людей взяти участь у відео конкурсі. Для участі необхідно завантажити на сторінку ООН до 31 серпня 2010 року відео-звернення з повідомленнями на тематику ЦРТ. Відео може бути записане будь-якою мовою, але мати субтитри англійською мовою.
Відразу після закінчення конкурсу відбудеться засідання журі для відбору шести найкращих відео-кліпів і для прийняття рішення про те, хто стане новими громадянами світу - послами ООН. Переможці будуть запрошені до штаб-квартири Організації Об'єднаних Націй в час святкування 65-тої річниці ООН, де для них буде організована спеціальна екскурсія в супроводі гіда, вони зустрінуться з Генеральним секретарем Пан Гі Муном і будуть присутні в якості почесних гостей на концерті на честь ООН 23 жовтня.
Ця кампанія - ініціатива Генерального секретаря ООН має на меті задіяти потенціал соціальної інтернет-взаємодії для підвищення рівня обізнаності громадськості про діяльність ООН та привернення уваги нового покоління послів світу до важливого значенням дипломатії та міжнародного співробітництва.
 

Завітайте на офіційну веб-сторінку конкурсу http://www.un.org/wcm/content/site/citizenambassadors/lang/ru/home
 

Завантажте відео http://www.youtube.com/unitednations
 

Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities/Competitions.htm?id=2107
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 698 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0