Головна » 2010 » Серпень » 5 » Щорічний конкурс «Молодий науковець року»
10:38
Щорічний конкурс «Молодий науковець року»
Державний інститут розвитку сім’ї та молоді проводить щорічний конкурс «Молодий науковець року», який триватиме з 20 травня по 20 вересня 2010 року.
У конкурсі можуть брати участь громадяни України віком до 35 років – молоді науковці, викладачі, державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, студенти, аспіранти, які досліджують проблеми соціальної роботи, молодіжної політики, формування політичної культури молоді, здорового способу життя, сім’ї та гендерної рівності тощо, мають науково-практичні здобутки та/або працюють над підготовкою магістерської, кандидатської чи докторської дисертації. Для участі в конкурсі необхідно заповнити та надіслати:
- заяву-анкету (див. вкладений файл);
- конкурсну роботу обсягом не менше 25 сторінок (2 примірники), оформлену згідно з вимогами Вищої атестаційної комісії України щодо публікацій у фахових виданнях;
- рецензію наукового керівника або двох фахівців (кандидата чи доктора наук);
- копію 1-ої сторінки паспорта та сторінки з відміткою про реєстрацію за місцем проживання.
 

Переможці конкурсу будуть нагороджені Дипломами Державного інституту розвитку сім’ї та молоді; вони можуть бути рекомендовані для вступу в аспірантуру Інституту.
Наукові роботи переможців протягом року безкоштовно друкуватимуться у виданнях Державного інституту розвитку сім’ї та молоді і Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.
 

Документи для участі в конкурсі приймаються Оргкомітетом на паперових та електронних носіях до 21 вересня 2010 року за адресою:
01025, Україна, м. Київ, вул. Десятинна, буд. 14, Державний інститут розвитку сім’ї та молоді, каб. 214.
 

Електронна адреса: vismin@dipsm.org.ua
Телефони для довідок: 278-12-56; 278-12-41.
Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 907 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0