Головна » 2011 » Січень » 28 » Маріупольська "ШКОЛА бізнес-лідерок" від Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
20:40
Маріупольська "ШКОЛА бізнес-лідерок" від Ліги політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС"
Освітній проект Яни Вертеби "Школа бізнес-лідерок" Ліги "ДИПКОРПУС"Український Жіночій Фонд в рамках проекту «Перший крок до успіху» та Ліга політологів-міжнародників «ДИПКОРПУС» запрошує активних дівчат з м. Маріуполя (Донецької обл.) взяти участь у «ШКОЛІ Бізнес-лідерок».
Керівником проекту виступає Яна Вертеба, переможниця програми Українського Жіночого Фонду «Перший крок до успіху», при фінансовій підтримці якого здійснюється реалізація проекту.
Мета школи – сприяння до започаткуванню власної справи молодих жінок у м. Маріуполі шляхом розвитку та вдосконалення їх лідерських якостей, навчанню основам підприємництва через виконання практичних вправ: написання бізнес-ідеї та бізнес-плану, навчання технічним аспектам підприємницької діяльності.
Школа призначена для дівчат віком від 16 до 22 років, які активно беруть участь у суспільній та науковій діяльності, мають велике бажання навчатись та вдосконалювати себе.
 
При відборі учасниць пріоритетними будуть заявки від:
- мешканок м. Маріуполя;
- особистісна мотивація та зацікавленість заходом;
- ті, хто потребують особистісного зростання та розвитку лідерських навичок;
- ті, хто може продемонструвати здатність винести практичну користь від школи, використовувати отримані знання, навики і контакти.
 
Школа буде проведена 18-19 березня 2011 р. Місце проведення – м. Маріуполь (Донецька обл.). Організатори забезпечують учасниць тренінговими матеріалами та харчуванням.
 
Для участі у конкурсному відборі потрібно заповнити анкету (дати відповідь на всі питання) та написати есе на тему: «Роль жінки у сучасному суспільстві». Заповнена анкета має бути надіслана до 1 березня 2011 р. на електронну адресу verteba.yana@gmail.com. Результати відбору будуть повідомлені до 10 березня. Анкету можна завантажити у прикріплених файлах.
 
Контактна особа: Вертеба Яна, керівниця проекту «ШКОЛА Бізнес-лідерок», тел.: 096-718-28-99, е-пошта: verteba.yana@gmail.com .
 
 
 
Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 3617 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0