Головна » 2009 » Грудень » 1 » Стань учасником проекту "Молодіжна Акція Мультимедійна"!
08:41
Стань учасником проекту "Молодіжна Акція Мультимедійна"!
Фонд Nowe Media (Польща) пропонує участь у проекті "Молодіжна Акція Мультимедійна" (MAM), ідея якого - передати молоді ті цінності, відповідальність і знання, які несе в собі професія журналіста.
Проект охоплює три країни - Польщу, Україну, Білорусь і розрахований на молодих людей (13-19 років).

Мета проекту - навчити молодь формулювати, виробляти і захищати свою громадську позицію, а також впливати на навколишній світ.
Девіз проекту: "MAM вибір. MAM вплив. MAM медіа "(польською "мам" перекладається як "маю, у мене є").
 
Теза "мам медіа" ілюструє портал http://mammedia.com.ua/, на якому зареєстровані учасники можуть створювати та публікувати свої власні газети, а також брати участь у курсах і з'їздах, слухати е-лекції відомих і досвідчених журналістів, проходити стажування в редакціях газет, у тому числі - за кордоном.

Портал МАМ, крім е-лекцій та інформацій про тонкощі журналістської професії, пропонує своїм користувачам графічні макети газет - достатньо лише наповнити їх власним змістом і газета готова!

Крім порад і допомоги від досвідчених журналістів, молоді користувачі порталу зможуть спілкуватися між собою на форумі порталу. Плануються міжнародні табори-стажування для активних учасників. Також проектом передбачені різні конкурси та нагороди.

Окрім роботи з молоддю, проект МАМ передбачає співпрацю з учителями, керівниками гуртків журналістики і тих, хто хотів би сам поглибити свої знання в цій області, щоб потім навчати інших. Для них планується окрема, "доросла" програма дистанційного навчання та кілька міжнародних зустрічей.

Проект МАМ на Україні стартував 16 листопада 2009.

Якщо у вас виникли будь-які запитання щодо проекту, в першу чергу радимо вам відвідати портал http://mammedia.com.ua/.
 
Або Ви можете зв'язатися з координатором проекту на Україні Олесею Гераль написавши на e-mail: melisa_olesya@yahoo.com.
 
Джерело: kolo-initiative@googlegroups.com
Категорія: Стажування | Переглядів: 839 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0