Головна » 2011 » Січень » 25 » Стартує проект "Академія політичної адвокації "Твій вплив на владу"
08:02
Стартує проект "Академія політичної адвокації "Твій вплив на владу"

В Україні стартує проект "Академія політичної адвокації "Твій вплив на владу" з підготовки фахівців щодо впливу на владу. Впродовж 8 місяців громадські активісти зі всієї країни навчатимуться в «Академії практичної адвокації». Проект реалізовує громадська організація "Демократичний Альянс" http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/1613/  .
Розбудова коаліцій, лобіювання, робота з медіа, дебатні статті, експертні дискусії, звернення громадян, соціальні мережі, запити на інформацію, блоггінг, акції протесту та багато іншого опановуватимуть учасники проекту під керівництвом найкращих експертів та тренерів України.
Відбір учасників до найсміливішого громадського проекту 2011 року здійснюватиметься у два етапи:

І. Експертний. На цьому етапі потрібно заповнити заявку https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDJWN3IyN2EyVWZENVNEazdITzh6SlE6MQ&theme=0AX42CRMsmRFbUy0yYzU1MzBkMS1jM2VkLTRjNWQtOTQ3MC1kMmU3Zjk5MmI1ZDQ  і потрапити до числа 750 осіб, які продовжать боротьбу за участь у проекті.

ІІ. Інтерактивний. Протягом лютого у кожному обласному центрі країни пройдуть одноденні відбіркові тури. З кожного міста до «Академії практичної адвокації» потраплять по п’ять найкращих учасників.

Саме з цих п’ятірок буде сформовано 4 групи, учасники яких й долатимуть кількамісячну дистанцію випробовувань теорією та практикою впливу на владу.

Навчання в Академії є безкоштовним.

З інших організаційних питань пишіть на скриньку «Академії практичної адвокації»:aa@dem-alliance.org, або ж ставте їх у групі Академії у Фейсбуці http://www.facebook.com/home.php?sk=group_126346017432555&ap=1  

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1544183

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 621 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0