Головна » 2009 » Грудень » 31 » Стипендії Лондонської школи економічних та політичних наук для магістрантів та докторантів
20:39
Стипендії Лондонської школи економічних та політичних наук для магістрантів та докторантів
Лондонська школа економічних та політичних наук (The London School of Economics and Political Science, LSE, Лондон, Великобританія) надає 23 повні стипендії для навчання на докторських програмах на 2010 – 2011 навчальний рік (LSE PhD Scholarships).
Лондонська школа економічних та політичних наук пропонує навчання на докторських програмах за великою кількістю спеціальностей, серед яких – порівняльна політологія, економічна теорія, європейські студії, соціальна та культурна антропологія, гендерні студії тощо.

Стипендія покриває усі витрати на навчання та проживання та складає 13 000 фунтів стерлінгів на рік. Вона надається на весь період навчання на докторській програмі за умови успішного виконання стипендіатом вимог навчальної програми.
 

Стипендії присуджуються як з огляду на попередню академічну успішність аплікантів, так і з огляду на актуальність дослідницької пропозиції та наміри вчасно завершити дисертаційний проект.
Для того, щоб запропонувати свою кандидатуру на отримання стипендії, необхідно вчасно подати усі документи для навчання на докторській програмі (аплікаційну форму, дві академічні рекомендації, завірений переклад усіх дипломів та транскриптів, дослідницьку пропозицію, результати іспиту з англійської мови та тестів GRE або GMAT (у разі, якщо цього вимагає програма)).
 

Кінцевий термін подання документів на навчання на докторських програмах Лондонської школи економічних та політичних наук – 25 січня 2010 року.
 

Також Школа пропонує стипендії для навчання на магістерських програмах (LSE Research Studentship Scheme). Подаватися на ці стипендії можуть ті, хто буде зарахований на програми MRes (Master of Research) чи MPhil (Master of Philosophy) станом на 31 травня 2010 року. У цьому випадку заявку он-лайн разом із рекомендацією необхідно буде надати до 11 червня 2010 року.

Докладно про стипендії, а також про процедури подачі документів на навчання у Лондонській школі економічних та політичних наук на сайті
http://www.lse.ac.uk/collections/studentServicesCentre/financialSupportOffice/PhDApp/MResMPhilPhDProgrammes.htm
 
Джерело: http://unistudy.org.ua/opportunities.htm?id=1360
Категорія: Освіта, навчання | Переглядів: 760 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0