Головна » 2009 » Грудень » 3 » «Study Tours to Poland» / весна 2010
12:06
«Study Tours to Poland» / весна 2010
Друзі, прийшла інформація щодо нового конкурсу на програму "Study tours to Poland". Рекомендую подаватись. Якщо виникають будь які питання щодо програми чи заповнення анкет, пишіть, постараюсь на всі відповісти.
«Study Tours to Poland» / весна 2010
Польсько-Американський Фонд Свободи, Фонд „Боруссiя”, Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського та Фонд «Освіта для демократії» запрошують активних студентів з Білорусі, України та Російської Федерації (Калінінградська область, Ленінградська область та місто Санкт-Петербург, Новгородская область) на кiльканадцятиденнi навчальні візити в Польщі.

Під час насиченої програми перебування у Польщі, яка триватиме кільканадцять днів, здійснюваної польськими неурядовими організацiями, учасники матимуть можливість познайомитися з університетськими середовищами та неурядовими організаціями, зустрітися з лідерами громадського життя Польщі, взяти участь у лекціях, тренінгах, семінарах та культурних заходах. У рамках Програми RITA в 2004 г році була створена ініціатива Study Tours to Poland, яка спрямована на дві групи адресатів: професіоналів та студентів. У даний період STP керує Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського. STP для студентів координує Фонд „Боруссія”.

До участі у програмі Study Tours to Poland можуть зголошуватися: · студенти віком від 18 до 21 року (особи, котрим до 15.12.2009 не виповнилось 22 роки ), які навчаються у Білорусі, в Україні та у Російської Федерації (Калінінградська область, Ленінградська область і місто Санкт-Петербург, Новгородская область) та є громадянами цих країн; · які відзначаються успіхами в науковій та громадській діяльності у своєму середовищі.
Заявки кандидатів, які не відповідатимуть вказаним вимогам, не розглядатимуться.

Набір кандидатів і участь у програмі Study Tours to Poland безкоштовні!

секретар з міжнародної співпраці Вінницької МО ВМГО "Фундація регіональних ініціатив" Дмитро Дідик demitros@bigmir.net +380967506900 +380937428470

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ   АНКЕТА УЧАСНИКА   ІНСТРУКЦІЇ
Категорія: Стажування | Переглядів: 1496 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0