Головна » 2009 » Грудень » 25 » Тендер «Сприяння реформуванню системи фінансування освіти»
21:42
Тендер «Сприяння реформуванню системи фінансування освіти»
Міжнародний фонд «Відродження» оголошує тендер «Сприяння реформуванню системи фінансування освіти». Мета: проведення експертного аналізу системи фінансування освіти, розробка пропозицій щодо впровадження фінансової автономії шкіл. Учасники: неурядові організації, що мають досвід проведення аналітичних досліджень в освітній сфері.
Перевага надаватиметься проектам неурядових організацій, що здійснюються у співпраці з органами державної влади та їх посадовими особами, до компетенції/відання яких відносяться питання управління та фінансування освіти, а також у співпраці з іноземними експертами.
Проектна пропозиція має включати:
*
проведення дослідження системи фінансування шкіл на рівні областей (за схемою: область – район - школа);
*
аналіз нормативної бази, що регулює систему фінансування освіти на загальнонаціональному рівні та особливості її імплементації на регіональному рівні;
*
підготовку пропозицій оптимізації системи фінансування та управління освіти з метою забезпечення фінансової автономії шкіл;
*
організацію обговорення дослідження та пропозицій за участі Міністерства освіти та науки, Міністерства фінансів та парламентського Комітету з питань науки та освіти.
 

До проекту обов’язково має бути доданий як окремий додаток опис структури, методології та інструментарію дослідження, яке передбачається провести в рамках проектної діяльності.
 

За результатами реалізації проекту має бути підготовлено аналітичне дослідження, що комплексно висвітлюватиме стан та особливості функціонування системи фінансування та управління в галузі середньої загальної освіти.
 

Максимальний термін реалізації проекту - 12 місяців.
Бюджет тендеру - $ 30 000
Останній термін подання проектів - 29 січня 2010 року.
Оголошення результатів - до кінця лютого 2010 року.
 

Загальні умови:
*
Проекти з додатками подаються у 9 примірниках (1 оригінал та 8 копій), а також в електронному вигляді.
*
Якщо учасники конкурсу не мають можливості відправити проект електронною поштою, проект подається лише у друкованому форматі, без подання його у електронному вигляді.
*
Під датою подання проектів слід розуміти дату відправки проекту на адресу МФВ за поштовим штемпелем, а також дату його відправки на електронну скриньку після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться.
*
Програма не надає ґрантів політичним партіям, релігійним громадам і приватним (фізичним) особам.
*
Проекти, надіслані факсом, або лише на електрону пошту (без подання друкованих копій, оформлених відповідно до існуючих вимог), не розглядатимуться.
*
Подані на конкурс матеріали не повертаються й не рецензуються.
*
Про результати конкурсу буде повідомлене листом.
*
Остаточне рішення щодо проекту перегляду не підлягає.
*
Причини відмови в підтримці проекту не повідомляються.
 

Фонд офіційно підтверджує факт отримання проектів листом, який надсилається аплікантам після реєстрації проектної пропозиції у Відділі управління проектами МФВ.
Проектні форми можна також отримати звичайною поштою, попередньо надіславши запит за адресою: Міжнародний фонд "Відродження", вул. Артема, 46, м. Київ, 04053.
 

Контактні особи Освітньої програми МФВ:
Георгій Касьянов, директор програми, ел. пошта: kasianov@irf.kiev.ua
Олена Заплотинська, менеджер програми, ел. пошта: zaplotynska@irf.kiev.ua
Олена Луцишина, асистент програми, ел. пошта: lutsishina@irf.kiev.ua

тел.: (380 44) 461 95 00, факс: (380 44) 486 0166
 

Джерело : http://civicua.org/news/view.html?q=1321707
Категорія: Гранти, фінансування | Переглядів: 788 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0