Головна » 2009 » Листопад » 7 » Ти – кращий? Доведи! (оновлено)
21:18
Ти – кращий? Доведи! (оновлено)
УВАГА! у зв’язку із Постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2009р.  №1152 «Про запобігання поширенню…» відтерміновано проведення регіональних етапів конкурсу "Кращий студент України" орієнтовно на 1-6 грудня 2009р.
Реєстрація учасників на конкурс не припиняється! За уточненою інформацією про дати проведення просимо звертатися до координаторів Вашого регіону.

Розпочинається новий Всеукраїнський конкурс "Кращий студент України". Це шанс кожному студенту отримати визнання!
ДОКЛАДНА ІНФОРМАЦІЯ http://www.studrespublika.com/news/text_news.php?id=1207

Плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду!
То хіба не заслуговують цього студенти, які поряд із наполегливим навчанням знаходять можливості для плідної громадської, наукової, творчої або спортивної діяльності?
 
Авжеж, заслуговують!
 
Саме тому спільнота ВМГО „Студентська республіка” і НДЛМ за організаційної підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки України проводять Всеукраїнський конкурс «Кращий студент України», що пройде ряд етапів – від вишівського і до загальнодержавного.
 
У запеклій боротьбі зійдеться молодь з усієї країни – переможці регіональних конкурсів, а також найкращі за рейтингом студенти. Учасники фіналу пройдуть перевірку на розумові та творчі здібності, громадянську активність та здатність презентувати себе. За результатами цих випробувань і буде визначено найкращого студента України 2009 року.
 
Окремо будуть відзначені ті представники студентської молоді, які досягли визначних результатів у громадській діяльності, науці, спорті, дизайні та сфері медіа. Переможці у цих номінаціях визначатимуться експертними радами з фахівців у відповідних галузях.
 
«Кращий студент України» – це не лише програма, що об’єднує найактивнішу молодь з усієї країни, а й можливість кожному на всеукраїнському рівні продемонструвати, на що він здатен, а значить ішанс реалізувати себе у найближчому майбутньому!
 
 
За додатковою інформацією
звертайтесь до координаторів проекту:
Олександр Щерба 80632674490,
Дмитро Лантушенко 80509069203
або studrespublika@bk.ru

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 638 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0