Головна » 2009 » Жовтень » 10 » Тренінг у Львові: Підготовка та управління проектами міжнародних молодіжних обмінів в рамках програми «Молодь в Дії»
22:14
Тренінг у Львові: Підготовка та управління проектами міжнародних молодіжних обмінів в рамках програми «Молодь в Дії»
МГО «Академія Української Молоді» запрошує представників громадських організацій, навчальних закладів, молодіжних груп та молодіжних лідерів взяти участь у тренінгу-семінарі щодо підготовки та реалізації проектів міжнародних молодіжних зустрічей в рамках програми „Молодь в Дії” ЄС.
Тренінг відбудеться у Львові 24-25 жовтня 2009 р. Тренінг організовує Академія Української Молоді при співпраці з Українським Католицьким Університетом в рамках реалізації соціокультурного проекту за підтримки Львівської міської ради. Під час тренінгу-семінару учасники матимуть можливість ознайомитись з особливостями підготовки та реалізації проектів, прикладами міжнародних зустрічей, які проводилися в Україні та закордоном, а також зможуть навчитися опрацьовувати програми міжнародної молодіжної зустрічі з врахуванням елементів неформального навчання.

Метою реалізації проекту „ Львів – місто, відкрите для молоді світу” є сприяння розвитку міжнародної співпраці та промоція міста Львова через підвищення професійного рівня громадських організацій щодо управління проектами міжнародних молодіжних зустрічей та поширення інформації про можливості, які пропонує програма „Молодь в Дії” ЄС.

Семінар проводить Олена Яремко - інформаційний представник програми «Молодь в дії» ЄС в Україні. Бажаючим взяти участь у тренінгу-семінарі потрібно зголоситися до 17 жовтня, надіславши анкету зголошення на ел.пошту: aum.ukr@gmail.com

Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація: Світлана Роднєнкова 80977775242

Контакти

Світлана Роднєнкова
Академія Української Молоді
aum.ukr@gmail.com
80673949230
80977775242

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/4337/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 834 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0