Головна » 2009 » Жовтень » 23 » Тренінг з On-lineVolunteering.org у Києві
23:15
Тренінг з On-lineVolunteering.org у Києві

28 жовтня 2009 року Волонтери ООН (ВООН) в Україні будуть проводити перший тренінг з волонтерства он-лайн в Україні. Такий сервіс є одним з корпоративних інструментів ВООН для мобілізації волонтерів заради розвитку, він поєднує волонтерів з організаціями, що працюють задля сталого розвитку людини.
Веб-сайт On-line Volunteering
http://ukraine.unv.org дозволяє організаціям співпрацювати з волонтерами через Інтернет для покращення результатів їх роботи. В той самий час, волонтери присвячують свої час і вміння із допомогою Інтернету, аби посилити відповідь організацій на існуючи проблеми.

В рамках послуги волонтерства он-лайн ВООН надає:

Універсальну платформу для організацій заявляти про можливість залучення волонтерів он-лайн.
Простий у використанні пошук вакансій.
Дієві та прості у використанні інструменти управління вакансіями й волонтерами.
Контроль за якістю співробітництва волонтерів та організацій он-лайн;
Історії досвіду та найкращих практик співробітництва між організаціями та волонтерами по всьому світові.
Експертні поради щодо мобілізації волонтерів, управління волонтерськими ресурсами та співпраці в Інтернеті.
Перспектива розширення зв’язків для волонтерів та організацій.
Переваги глобального охоплення та нейтралітету ООН.
Дякуючи сервісу волонтерства он-лайн організації можуть знаходити кваліфікованих волонтерів для наступних завдань:

-- Розробка та керування проектами (написання проектних планів, проведення досліджень, написання стратегії з забезпечення фінансування, підготовка заяв на грант);
-- Дизайн (дизайн логотипів, створення макетів публікацій, розробка корпоративної ідентичності, ілюстрування матеріалів тренінгів);
-- Послуги ІТ (розробка та підтримка веб-сайту, створення бази даних, ведення блогів);
-- Дослідницька робота (вивчення інформації щодо питань розвитку, джерел фінансування, потенційних партнерів, найкращих практик тощо)
-- Написання, редагування та переклад (проекти прес-релізів та статей, переклади презентацій, узагальнення результатів досліджень, коригування звітів, розробка змісту веб-сайту тощо);
-- Тренування та інструктаж (розробка методичних матеріалів, проведення тренінгів он-лайн, надання інструктажів організаціям та/або їх бенефіціантам тощо)
-- Консультування (оцінювання проекту, забезпечення порад щодо комунікаційних стратегій та юридичних питань, тестування рішень для програм ІТ тощо).

Мета навчальної сесії – ознайомити представників двадцяти НДО з потенціалом цього сервісу і продемонструвати його в дії (вхід в систему, публікація вакансій та презентація найуспішнішого досвіду). Захід відбудеться в Представництві ООН в Україні об 11 годині в середу, 28 жовтня. Сесія довжиною в півтори години проводитиметься англійською мовою.

Більш детальну інформацію, а також зареєструватися можна надіславши Вашу контактну інформацію і назву організації, яку ви представляєте, на електронну адресу ВООН в Україні unv@undp.org.ua . Кінцевий строк подання заявок - понеділок 26 жовтня.

Джерело: http://ukraine.unv.org/ua/novini/doc/trening-z-on-linevolunteeringorg-u.html

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 794 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0