Головна » 2009 » Вересень » 21 » Третій конкурс на здобуття іменних стипендій фірми для студентів-правників вищих навчальних закладів
21:28
Третій конкурс на здобуття іменних стипендій фірми для студентів-правників вищих навчальних закладів
Юридична фірма «Астерс» оголошує про проведення Третього стипендіального конкурсу для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів м. Києва і Київської області.
Метою конкурсу є стимулювання творчої і професійної ініціативи студентів у галузях господарського, банківського та фінансового права, а також відбір талановитих студентів і запрошення їх на стажування у фірмі у вільний від навчання час з можливістю подальшого працевлаштування.
За результатами Конкурсу будуть визначені 3 переможці, яким за присуджені перше, друге та третє місця надаватимуться відповідні щомісячні стипендії у розмірі:

І місце – 1500 гривень; ІІ місце – 1000 гривень; ІІІ місце – 500 гривень.

Умови конкурсу

Конкурс складається з двох турів: заочного та очного.

Перший (заочний) тур полягає у самостійному вирішенні студентами конкурсних завдань першого туру, розроблених партнерами та юристами фірми “Астерс” на основі реальних справ, які веде фірма.

Конкурсні завдання Третього Стипендіального конкурсу на веб-сайті фірми “Астерс” www.asterslaw.com/competition

Термін подання конкурсних робіт для участі у першому турі Конкурсу до 30 вересня 2009 року (включно)

Адреса подання competition@asterslaw.com

Конкурсні роботи студентів розглядаються та оцінюються Стипендіальною комісією за бальною системою. За результатами першого туру конкурсу Стипендіальна комісія визначає 10 переможців, які запрошуються для участі у другому турі.

Другий (очний) тур конкурсу складається з кількох завдань та відбувається за особистої присутності cтудентів–переможців першого туру. Переможці конкурсу визначаються за результатами другого туру.

Більш детально з положеннями про конкурс та умовами участі можна ознайомитися на веб-сайті юридичної фірми “Астерс” www.asterslaw.com/competition.

Спеціальний партнер конкурсу: ЛІГА:ЗАКОН
Інформаційні партнери конкурсу: “ЮР.ГАЗЕТА ТА “ПРАВОВИЙ ТИЖДЕНЬ”
Контакти

    * Марина Динисюк
    * Юридична фірма ”Астерс”
    * competition@asterslaw.com
    * (044) 230-6000

Джерело: http://gurt.org.ua/news/competitions/4000/

Категорія: Конкурси та вікторини | Переглядів: 842 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0