Головна » 2009 » Листопад » 6 » У Львові відбудеться Школа судового репортажу
21:29
У Львові відбудеться Школа судового репортажу
Львівське юридичне товариство запрошує журналістів локальних медіа для участі у Школі судового репортажу, яка відбудеться 4-5 грудня 2009 р. у місті Львові.
В рамках Школи учасники здобудуть знання та навики щодо особливостей проведення судових репортажів, участі журналістів у судових процесах, проведення аудіо, фото та відео записів судових процесів, підготовки процесуальних документів, аналіз кейсів із проведених судових репортажів, виокремлення ознак судових репортажів, які відрізняють їх від інших жанрів, практикуми судових репортажів.
Навчання проводитимуть досвідчені тренери, працівники судових органів, юристи-практики, фахівці у галузі медіа.

Формат Школи: тренінг із використання активних методик за циклом<<Колба>>. Тривалість навчання - два дні (4 навчальні блоки та практикуми).

До участі запрошуються журналісти локальних медіа України. Для цього претендентам необхідно надіслати мотиваційний лист на адресу електронної пошти товариства: tov.lviv@gmail.com до 26.11.2009 р.

У листі на бланку засобу масової інформації із підписом головного редактора необхідно вказати досвід професійної роботи претендента у ЗМІ, а також обґрунтувати потребу в удосконаленні знань у сфері судових репортажів.

Запрошення для участі у Школі будуть надіслані не пізніше 30 листопада 2009 р.

Організатори оплачують проживання учасників, харчування, відшкодовують вартість проїзду в купейному вагоні. Вартість проїзду відшкодовується тільки за наявності зворотних квитків та ідентифікаційного номеру і тільки тим учасникам, що були присутніми на всіх заняттях Школи.

Захід проводиться Львівським юридичним товариством у партнерстві із Інформаційно-правовим Центром <<Наше право>>, Колегією громадських експертів і консультантів та Юридичною фірмою <<АСПЕКТ>> за підтримки програми <<Засоби масової інформації>> Міжнародного фонду <<Відродження>>.

Контакти

Львівське юридичне товариство
tov.lviv@gmail.com
0(32) 236-70-49

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/4655/

Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 690 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0