Головна » 2015 » Вересень » 12 » У Маріуполя нове професійне свято - День політолога!
14:07
У Маріуполя нове професійне свято - День політолога!

Презентація Ліги "ДИПКОРПУС" для політологів та міжнародників Маріупольського державного університетуНове професійне свято - День політолога (12 вересня) стає все актуальнішим для Маріуполя. Місто останнім часом набуло нового, хай і не зовсім формалізованого, статусу центру регіонального життя, привернуло увагу світової громадськості, у Маріуполі активізувалися різні суспільно-політичні процеси та рухи. Зросла і громадянська свідомість маріупольців.
В унісон цим процесам розвивається також процес підготовки наших кваліфікованих фахівців: цього року в Маріупольському державному університеті відкрито спеціальність "Політологія". Молоде поповнення першокурсників склало компанію студентам близькоспорідненої спеціальності "Міжнародні відносини", яка налічує вже 15 поколінь студентів і випускників МДУ.
Напередодні свята на історичному факультеті МДУ актив громадської організації Ліга політологів-міжнародників "ДИПКОРПУС" провела презентацію, покликану познайомити два десятки майбутніх політологів та міжнародників з традиціями, досвідом і можливостями самореалізації, що відкриваються перед студентами даного профілю за час університетського життя, як в навчальний період, так і на дозвіллі. Крім додаткової освіти, розвитку корпоративної культури представники Ліги активно беру участь у культурному житті Маріуполя, здійснюють благодійні проекти, працюють над просуванням іміджу університету, міста і країни.
Спілкування під час зустрічі вдало було поєднано з командними тренінгами, особистим знайомством, презентацією можливостей самоосвіти і обговоренням перспектив культурного відпочинку. Загальне враження вселяє оптимізм: нове покоління політологів-міжнародників Маріуполя повне бажання та рішучості бути активними учасниками громадськість життя, розвивати і примножувати традиції закладені рідним університетом, але при цьому прагнути до нового і змінювати світ на краще.

Презентація Ліги "ДИПКОРПУС" для політологів та міжнародників Маріупольського державного університету. Фото Анастасії Бирдіної

Категорія: Новини Ліги "ДИПКОРПУС" | Переглядів: 659 | Додав: dipcorpus | Теги: Лига ДИПКОРПУС, міжнародник, політолог, международник, Маріуполь, Политолог, Маріупольский державний університет, Мариупольский госу, Мариуполь, Ліга ДИПКОРПУС | Рейтинг: 0.0/0