Головна » 2009 » Вересень » 5 » Українсько-польсько-німецька молодіжна програма
14:34
Українсько-польсько-німецька молодіжна програма
В рамках українсько-польсько-німецької співпраці запрошуємо активних молодих людей віком 18-22 роки прийняти участь у програмі, що відбудеться у жовтні 2009 р. в Німеччині.
З 11 по 16 жовтня 2009 р. у м.Гамбург (Німеччина) відбудеться молодіжна тренінгова програма, учасниками якої будуть 10 молодих людей з України, 10 – з Польщі та 10 – з Німеччини. Основна тема програми – громадянська мужність: як сучасний молодий європеєць має реагувати на щоденні ситуації, як він/вона може вплинути на навколишнє суспільство, як він/вона може бути соціально відповідальним – це далеко на всі теми дискусій молоді трьох європейських країн.
 
Робоча мова програми - англійська.

В рамках програми передбачено проведення тренінгів, дискусій, творчих майстерень і т.п. Невід`ємним компонентом програми є також екскурсії по одному з найколоритніших міст Європи – Гамбургу.

Умови участі у програмі: - інтерес до теми, практичне застосування набутих знань, - діючий закордонний паспорт, - знання англійської мови (базовий рівень), - сплата проїзду (Луганськ-Гамбург-Луганськ) та сплата за страховку (орієнтовна сума - 400 євро).

Приймаюча сторона (громадська організація «Дім сім'ї») гарантує розміщення учасників (проживання у родинах), харчування, проїзд по території Німеччини, тренінги, екскурсії.

Організатором програми в Україні є громадська організація Луганська обласна група медіації.

Партнери програми – «Дім єднання і зустрічей ім.М.Колбего», м.Гданськ, Польща і «Дім сім`ї», м.Гамбург, Німеччина.

Для участі у програмі необхідно надіслати коротку інформацію про учасника (резюме) до 10 вересня 2009 р. включно за вказаними контактами. Про результати відбору учасників буде повідомлено 12 вересня 2009 р.

Контакти
Ольга Дацько, Луганська обласна група медіації

odatcko@ukr.net
80509547708
факс 8 0642 717 378
http://w3.lg.ua/lrmg.html
 
Категорія: Конференції, семінари, тренінги | Переглядів: 1014 | Додав: dipcorpus | Рейтинг: 0.0/0